Τελευταία Νέα

24/12/13

ΚΑΟΔ : Πήρε τον Ντάντε Στίγκερς!

Πήρε Στίγκερς ο ΚΑΟΔ
Ο Νένανβτ Μάρκοβιτς επέλεξε τον Ντάντε Στίγκερς για αντικαταστάτη του Φίλιπ Τσόβιτς στον ΚΑΟΔ, με τον Αμερικανό κάτοχο διαβατηρίου από τη Λευκορωσία, να αναμένεται αύριο (25/12) στη Δράμα.
Μόνο η ανακοίνωση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Ντάντε Στίγκερς που αναμένεται αύριο να βρίσκεται στην Δράμα και να αντικαταστήσει τον Φίλιπ Τσόβιτς.
Στην Δράμα αναμένεται αύριο (25/12) ο Ντάντε Στίγκερς για να ενσωματωθεί στο ρόστερ του ΚΑΟΔ και να αποτελέσει τον διάδοχο του Φίλιπ Τσόβιτς. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.
Ο 31χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ με το διαβατήριο από την Λευκορωσία που του επιτρέπει να αγωνίζεται ως κοινοτικός είχε το ατού της εμπειρίας από το ελληνικό πρωτάθλημα όπως επιθυμούσε εξ αρχής ο Νέναντ Μάρκοβιτς.
Κι αυτό γιατί ο Στίγκερς προ διετίας είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ για δύο συνεχόμενες χρονιές ερχόμενος από το ΑΠΟΕΛ και λογικά θα καταστεί δυνατό να βγει το δελτίο του μέχρι το Σάββατο.
Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του με τον ΚΑΟΔ στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Δημήτρης Κραχτίδης» στην επιστροφή του μετά από έναν χρόνο απουσίας και πάλι στην Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου