Τελευταία Νέα

27/12/13

ΟΦΗ : Παρελθόν οι Λουτσιάνο Γκαλέτι,Φρεντερίκ Νιμανί και Λίκολν Ζβασίγια!


Μπορεί ο Σα Πίντο να βρίσκεται στην πατρίδα του για τις διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά το θέμα μεταγραφών - αποδεσμεύσεων προχωράει κανονικά. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Κρητικών, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, εκμεταλλευόμενος και ο ίδιος την άδεια που έδωσε στους παίκτες του για τις γιορτές, προκειμένου να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του.
Παρά την απουσία του όμως, τα μεταγραφικά θέματα προχωράνε κανονικά, καθώς πριν την αναχώρηση του, ο Σα Πίντο είχε δώσει τις εντολές για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.
Παρελθόν οι Γκαλέτι, Νιμανί και Ζβασίγια!
Πριν γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης, ο ΟΦΗ θα προχωρήσει στην αποδέσμευση ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή.
Στην συγκεκριμένη λίστα είναι τα ονόματα των Γκαλέτι, Νιμανί και Ζβασίγια. Ο πρώτος, ουσιαστικά, τελείωσε μόνος του την συνεργασία με τον ΟΦΗ καθώς αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα και του ήταν δύσκολο να επιστρέψει στην κατάσταση που επιθυμεί.
Όσο για τους Νιμανί και Ζβασίγια, πρόκειται για δύο παίκτες που δεν έχουν πείσει με την παρουσία τους και για αυτό ο Σα Πίντο επιθυμεί την λύση των συμβολαίων και την άμεση ενίσχυση της ομάδας.
Μέσα στις προτεραιότητες των Κρητικών, είναι ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας, κεντρικό χαφ αλλά και ακραίος επιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου