Τελευταία Νέα

30/12/13

Ατρόμητος : Δανεικός στον Ιωνικό ο Μανώλης Καλλέργης!

Ο Καλλέργης μετά από σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Παράσχου δόθηκε στην ομάδα της Νίκαιας προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει το καλοκαίρι.
Σε συμφωνία με τον Ιωνικό για τον δανεισμό του Μανώλη Καλέργη ήρθε η διοίκηση του Ατρόμητου με τον 23χρονο άσο να δίνεται δανεικός για έξι μήνες με σκοπό να πάρει ματς στα πόδια του.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το 2012 αλλά δεν μπόρεσε να δείξει τις δυνατότητες του και για αυτό μετά τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Παράσχου δόθηκε στην ομάδα της Νίκαιας για να έχει πολλές συμμετοχές μέχρι το τέλος του χρόνου.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τον δανεισμό του Μανώλη Καλλέργη στον Ιωνικό για τους επόμενους έξι μήνες.
Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το  2012 και το κριτήριο για τον δανεισμό του με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας Γιώργου Παράσχου είναι ότι θα μπορέσει να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και το ερχόμενο καλοκαίρι να επιστρέψει πάλι στην ομάδα μας".
Ο Καλλέργης προπονήθηκε κανονικά στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου την Δευτέρα και στην συνέχεια αποχαιρέτησε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου