Τελευταία Νέα

27/12/13

Κολοσσός Ρόδου : Ενισχύθηκε με τον Στέφαν Νάτζφεϊ ,παρελθόν ο Τσαντ Προύιτ!


Με τον Στέφαν Νάτζφεϊ ενισχύθηκε ο Κολοσσός Ρόδου. Ντεμπούτο με τον Ηλυσιακό θα κάνει ο Σέρβος φόργουορντ. Παρελθόν αποτελεί ο Τσαντ Προύιτ.

Με έναν παίκτη που έχει φάει με το κουτάλι την Α1 ενισχύθηκε ο Κολοσσός. Ο λόγος για τον Στέφαν Νάτζφεϊ, που υπέγραψε ως το τέλος της σεζόν με την ομάδα της Ρόδου και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή απέναντι στον Ηλυσιακό. 

Ο 34χρονος Σέρβος φόργουορντ (2,02μ.) έχει περάσει από Πανιώνιο, Μαρούσι, Πανελλήνιο και ΑΓΟΡ, ενώ και πέρσι είχε παίξει στον Κολοσσό έχοντας 6,3 πόντους και 3,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. 

Στο ρόστερ του Κολοσσού ο Νάτζφεϊ θα πάρει τη θέση του Τσαντ Προύιτ, καθώς το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ, που τον τελευταίο μήνα ήταν τραυματίας, λύθηκε.


Διαβάστε αναλυτικά τις ανακοίνωσεις του Κολοσσού Ρόδου:


«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Στέφαν Νάντζφεϊ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Ο Στέφαν Νάντζφεϊ γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1979 στο Βελιγράδι. Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ έχει ύψος 2.02 και έχει προλάβει ήδη να αγωνιστεί σε τέσσερις ομάδες στη χώρα μας. Συγκεκριμένα έπαιξε σε Πανελλήνιο (2006-07 και 2008-09), Ρέθυμνο (2007-08), Μαρούσι (2009-10) και Πανιώνιο (2011-12). Ο Νάτζφει έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες, ξεκινώντας την καριέρα του από τη Μπεομπάνκα. Στη συνέχεια έπαιξε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, την Ούραλ Γκρέιτ, την Πέπινστερ και τη Βιζούρα, ενώ τη χρονιά 2010-11 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ιγκοκέα. Το 2002 στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Σερβίας με τη φανέλα της Παρτιζάν, ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική Νέων και Εφήβων της Γιουγκοσλαβίας. Συνολικά έχει 155 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1 και είναι άριστος γνώστης της ελληνικής λίγκας.
Την περσινή σεζόν, φορώντας τα θαλασσί, αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια σημειώνοντας 6,3 πόντους ανά παιχνίδι και 3,38 ριμπάουντ. Ο Νάντζφεϊ θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ηλυσιακό».
"Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Chad Prewitt και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου