Τελευταία Νέα

31/1/14

Ολυμπιακός : Aνακοίνωσε την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου στην Φούλαμ!

Ο Κώστας Μήτρογλου ευχαρίστησε κόσμο, προπονητές και συμπαίκτες για τα μαγικά -όπως τα χαρακτήρισε- χρόνια στον Ολυμπιακό αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που σεβάστηκε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Premier League.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού να επιβεβαιώσει την παραχώρηση του παίκτη στον σύλλογο του δυτικού Λονδίνου.
Οι Πειραιώτες έκαναν γνωστή την μετακίνηση του παίκτη στην Αγγλία, ενώ παράλληλα ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στον Έλληνα διεθνή επιθετικό για την συνέχεια της καριέρας του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μετεγγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ. Οι ευχές της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα τον συνοδεύουν και σε αυτό το βήμα της σπουδαίας καριέρας του".
Στο δελτίο Τύπου υπάρχει η δήλωση του Κώστα Μήτρογλου για την μεταγραφή του. Ο "πιστολέρο" ευχαρίστησε κόσμο, προπονητές και συμπαίκτες για τα μαγικά -όπως τα χαρακτήρισε- χρόνια στον Ολυμπιακό αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που σεβάστηκε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Premier League.
"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά τα μαγικά χρόνια στην ομάδα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που με στήριζε σε κάθε λεπτό της καριέρας μου και πίστευε σε μένα. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω ιδιαιτέρως που σεβάστηκε την επιθυμία μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ.
Εύχομαι σε όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια στην οποία ανήκω, επιτυχίες, χαρές και τίτλους!" ήταν οι λέξεις που συνέθεσαν το "αντίο" του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό και τους φίλους του συλλόγου.
Δείτε βίντεο με τον Κώστα Μήτρογλου:
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου