Τελευταία Νέα

31/1/14

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Ερνάν Πέρες!

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (31/1) ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερνάν Πέρες από την Βιγιαρεάλ. 

Ακόμη μια μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, μετά από αυτή του Νέλσον Βαλντές. Το βράδυ της Παρασκευής (31/1), οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Ερνάν Πέρες από την Βιγιαρεάλ.

Με τους δύο Παραγουανούς διεθνείς άσσους, ο Ολυμπιακός αναπλήρωσε τα κενά που άφησαν οι πωλήσεις των Βλάντιμιρ Βάις και Κώστα Μήτρογλου.

Ο Ερνάν Αρσένιο Πέρες Γκονζάλες γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 1989 σε ένα από τα πλέον φτωχικά προάστια της Ασουνσιόν, το Νέμπι.
Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Τακουάρι (2007/2008), όπου παρέμεινε για μία σεζόν.
Το καλοκαίρι του 2008 συμφώνησε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως η μεταγραφή ναυάγησε την τελευταία στιγμή με συνέπεια η ομάδα του να τον παραχωρήσει δανεικό στην Λιμπερτάδ με την οποία μοιράστηκε τα δικαιώματά του.
Η ατυχία δεν εγκατέλειψε τον Πέρες καθώς λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο δεν μπόρεσε να δείξει την αξία του παίζοντας σε μόλις ένα ματς.
Στις 30 Ιουλίου 2009, διέσχισε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό υπογράφοντας συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την Βιγιαρεάλ. Στις δύο πρώτες σεζόν του στην Ισπανία αγωνίστηκε με την δεύτερη ομάδα των "κίτρινων υποβρυχίων".
Ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα της Βιγιαρεάλ την σεζόν 2011/12. Πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στις 27 Σεπτεμβρίου 2011 σε αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Νάπολι αντικαθιστώντας τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν στις καθυστερήσεις.
Επίσης, ερχόμενος από τον πάγκο αγωνίστηκε για πρώτη φορά και στην Primera Division σκοράροντας μάλιστα στο 84' του αγώνα με την Ρεάλ Σαραγόσα.
Ο Πέρες θεωρούνταν ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της εθνικής Παραγουάης U-20 στο πρωτάθλημα Νέων Νοτίου Αμερικής το 2009, οδηγώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στην δεύτερη θέση με πέντε γκολ σε εφτά ματς.
Με την εθνική ανδρών της Παραγουάης έλαβε το βάπτισμα του πυρός το 2010, ενώ πήρε μέρος και στο Κόπα Αμέρικα 2011 που διεξήχθη στην Αργεντινή. 
Ο Πέρες είναι 19 φορές διεθνής (1 γκολ) και φέτος αγωνίστηκε σε 13 ματς στην Ισπανία (1 γκολ).
Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ερνάν Πέρεζ".
Ο Ερνάν Πέρες έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.
Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα τώρα που επισημοποιήθηκε η μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό;
"Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το νέο βήμα που ξεκινά για εμένα. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ σε μία πολύ, πολύ μεγάλη ομάδα κι ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό".
Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τη νέα σου ομάδα;
"Προσωπικός μου στόχος είναι να καταφέρω να προσαρμοστώ γρήγορα. Όσον αφορά τους στόχους μου με την ομάδα, είναι φυσικά να αναδειχθούμε πρωταθλητές και να πάμε καλά στο Champions League".
Ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας μας;
"Εύχομαι να εξελιχθώ σε έναν καλό παίκτη για τον Ολυμπιακό. ‘Ηρθα να τα δώσω όλα για τη φανέλα αυτής της ομάδας!"

Δείτε βίντεο με τον Ερνάν Πέρες:

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου