Τελευταία Νέα

25/2/14

Τα αποτελέσματα των πρώτων ματς των "16" του Champions League!

                                                 

Τα αποτελέσματα των πρώτων ματς των "16" του Champions League.


Γαλατάσαράι και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην Κωνσταντινούπολη, έτσι μαζί με τα ζευγάρια ManUtd - Ολυμπιακός και Ατλέτικο - Μίλαν είναι τα μόνα που θα έχουν ενδιαφέρον στην ρεβάνς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης "καθάρισε" την πρόκριση νικώντας με 6-1 την Σάλκε μέσα στο Γκέλζενκιρχεν. Σπουδαία εμφάνιση οι Ισπανοί με τους Μπενζεμά, Μπέιλ και Ρονάλντο να σκοράρουν από δύο φορές και τον CR7 να φτάνει τα 11 γκολ! 

Ένα εξαιρετικός Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάγος ο Τσόρι, μαέστρος ο Μίτσελ.

Η Ντόρτμουντ νίκησε με 4-2 την Ζενίτ μέσα στην Αγία Πετρούπολη και έκανε το μεγάλο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Στην μοναδική της ευκαιρία η Ατλέτικο σκόραρε με τον Ντιέγκο Κόστα στο 83' και νίκησε 1-0 την Μίλαν μέσα στο "Σαν Σίρο". Δοκάρια οι "ροσονέρι" με Κακά και Πόλι.

Πέρσι είχε νικήσει με 3-1, φέτος επικράτησε με 2-0 η Μπάγερν μέσα στο Λονδίνο και κρατά την πρόκριση στα προημιτελικά στα χέρια της. Χαμένα πέναλτι Εζίλ και Αλάμπα, αποβολή ο Στσέσνι.

Με εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι και γκολ του Ντάνι Άλβες στο 90' η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-0 την Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για πρόκριση. Παράπονα των Άγγλων πως η ανατροπή ήταν εκτός περιοχής.

Επιβλητική η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε με 4-0 την Μπάγερ μέσα στο Λεβερκούζεν και ουσιαστικά προκρίθηκε στους "8". Κορυφαίος Ματουιντί, γκολάρα ο Ιμπραχίμοβιτς.


Τα πρώτα ματς των "16":


Τρίτη 18/02:


Τετάρτη 19/02:


Τρίτη 25/02:

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 (38' Ντομίνγκες, 55' Κάμπελ).

Τετάρτη 26/02:


Ο πίνακας των σκόρερς:


11 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

10 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

7 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

6 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

5 γκολ
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)
Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)

4 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ).

*ΑΣΙΣΤΣ: 6 Ρούνεϊ (ManUtd), 5 Ντι Μαρία (Ρεάλ), 4 Νασρί (Σίτι), Φαν ντερ Βιλ (Παρί) και Τιάγκο Μότα (Παρί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου