Τελευταία Νέα

16/2/14

25η Aγωνιστική Super League : Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 2-1

Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 2-1
Χορταστικό παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να πετυχαίνει δυο γρήγορα γκολ και τον Απόλλωνα να μειώνει δίνοντας τρελό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο.
Τι παιχνίδι! Από τα καλύτερα της φετινής σεζόν ανάμεσα σε δυο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο. Ο Παναιτωλικός πέτυχε δυο γρήγορα γκολ και όλα έδειχναν πως θα καθαρίσει την αναμέτρηση, όμως οι παίκτες του Απόλλωνα μείωσαν το σκορ και κυνήγησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό ένα δεύτερο. 
Τελικά το σκορ έμεινε στο 2-1 με τον Παναιτωλικό να φτάνει τους 34 βαθμούς και την "ελαφρά ταξιαρχία" να παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Ταυτότητα αγώνα:

Γήπεδο: Παναιτωλικού.
Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας).
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Χαρίσης, (Γρεβενών).
Συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Μπικέι, Γκάλο, Ανέν, Θεοδωρίδης (Παπουτσογιαννόπουλος 59'), Γοδόι, Σφακιανάκης, Μπακάκης  (Νταλμά 72'), Καμαρά, Μπόγιοβιτς (Μπούντιμιρ 81').
Απόλλων Σμύρνης (Λόρες): Τζόρβας, Κανακούδης, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Άλβαρες, Μίνγκας, Λουσέρο (Γκουέλα 77'), Αμπρόουζ (Μπάρκογλου 77'), Ντάλμπεργκ (Σόντερμπεργκ 85').
Γκολ: Μπόγιοβιτς (7' σουτ), Καμαρά (13' σουτ) - Άμπροουζ (56' σουτ).
Κάρτες: Μπικέι (κίτρινη 32') - (κόκκινη -2η κίτρινη- 87'), Άλβαρες (κίτρινη 83'), Αργυρόπουλος (88' στον πάγκο).

Αφεντικό με το καλημέρα:

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε γρήγορα προβάδισμα στο σκορ με δυο γκολ! Ο Γκάλο στο 7' βρήκε με ωραία σέντρα τον Καμαρά στην περιοχή, αυτός άφησε και ο Μπόγιοβιτς με πλασέ νίκησε τον Τζόρβα (ο Έλληνας κίπερ διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως ο Μπόγιοβιτς ήταν οφσάιντ).
Στο 13ο λεπτό ο Καμαρά με προσωπικό σόλο, μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ αλά... Ανρί έκανε εύκολα το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν τον αγώνα, όμως δεν τα κατάφεραν.
Μάλιστα ο Παναιτωλικός έφτασε άλλες τρεις φορές στο γκολ, όμως οι αμυντικού του Απόλλωνα (κυρίως ο Άλβαρες) έκοψαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ντάλμπεργκ να παίρνει μία επικίνδυνη κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Καλός ρυθμός και μείωση
Αλλαγές δεν είχαμε, όμως ο Απολλωνας μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα στο 54ο λεπτό έχασε μία καλή ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόρμπου, καθώς ο Ράφαελ έκανε λάθος εκτίμηση. Το δεύτερο λάθος του Πορτογάλου μέσα σε δυο λεπτά όμως έφερε και το γκολ.
Ωραία σέντρα από τα δεξιά στο 56ο λεπτό, ο Άμπροουζ έκανε το κοντρόλ και το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στην αντίθετη γωνία του Ράφαελ που θα μπορούσε σίγουρα να αντιδράσει καλύτερα. 
Στο 72ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση, όταν ο Λουσέρο βρήκε τον Τσοκάνη μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ του τελευταίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ράφαελ.
Το παιχνίδι στη συνέχεια έγινε ροντέο. Ο Απόλλωνας πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, οι αμυντικοί του Παναιτωλικού καθάριζαν όλες τις φάσεις και κάπως έτσι τελείωσε το ματς. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα για περίπου πέντε λεπτά.

Ο MVP της αναμέτρησης:

Ο Ανρί Καμαρά ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Πέτυχε ένα γκολ, βρέθηκε και στο πρώτο, ενώ αν ήταν πιο προσεκτικός ο Παναιτωλικός θα καθάρισε από το πρώτο μέρος την αναμέτρηση. Κρατάμε επίσης και την απόδοση του Γκάλο.

Η απογοήτευση:

Ο Μίνγκας δεν έδωσε αυτά που περίμεναν στον Απόλλωνα. Επίσης μέτρια εμφάνιση και από τον Σφακιανάκη για τον Παναιτωλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου