Τελευταία Νέα

23/2/14

26η Aγωνιστική Super League : ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 0-1
Τεράστια νίκη για την Βέροια στα Γιάννενα με χρυσό σκόρερ τον Μπεν που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 78ο λεπτό.
Μία σπουδαία νίκη πήρε η Βέροια μέσα στα Γιάννενα στις καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ, με τον Μπεν να μπαίνει στο 78ο λεπτό και να χαρίζει τους τρεις βαθμούς στο 91' με σουτ.
Το παιχνίδι ήταν κακό και τα λάθη πολλά, με τον ΠΑΣ, ωστόσο, να δείχνει καλύτερο πρόσωπο κυρίως στο δεύτερο μέρος. Βέβαια όσο δεν ερχόταν το γκολ η "βασίλισσα" ανέβαζε ρυθμό και στο τέλος κατάφερε να "κλέψει" το ματς φτάνοντας έτσι στους 23 πόντους.

Ταυτότητα αγώνα:

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων.
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας).
Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).
Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Γιάκος (Βίλα 54'), Στρούνα, Ακόστα.
Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισοκό, Όστοϊτς, Βεργώνης, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκονσάλβες.
Γκολ: - Μπεν (σουτ 91').
Κάρτες: Γεωργιάδης (κίτρινη 56'), Αμαραντίδης (κίτρινη 56'), Βέτζος (κίτρινη 60'), Μιχαήλ (κίτρινη 81'), Μπέριος (κίτρινη 93').

Η ανασκόπηση του αγώνα.

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο με την Βέροια να έχει την κατοχή της μπάλας στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τις περισσότερες ευκαιρίες. Στο 9ο λεπτό ο Μπέριος μόνος πήρε μία κεφαλιά στην περιοχή της Βέροιας, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 25ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχε την καλύτερη τους στιγμή στο παιχνίδι. Ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καλτσάς πήρε την κεφαλιά όμως ο Βελλίδης με δυσκολία έδιωξε.
Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του ΠΑΣ να έχει δυο καλές στιγμές. Αρχικά ο Κολοβέτσιος πήρε μία δυνατή κεφαλιά, ενώ στο 40' ο Τσουκαλάς σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή και με ελεύθερο πεδίο μπροστά του, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Προσπάθησε αλλά...
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες, όμως στην τελική προσπάθεια πάντα κάτι δεν πήγαινε καλά. Η πρώτη φάση στην "επανάληψη" έγινε στο 64ο λεπτό. Μετά από κόντρες στην περιοχή της Βέροιας η μπάλα στρώθηκε στον Τσουκαλά που έκανε το σουτ, όμως ο Καντιμοίρης εντυπωσιακά έδιωξε μακριά.
Η μεγαλύτερη στιγμή για την Βέροια ήρθε στο 83ο λεπτό. Ο Μπαργκάν ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι σούταρε ψηλά άουτ.

Έκλεψε τη νίκη.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει 0-0, ήρθε ο Μπεν να τα αλλάξει όλα. Σέντρα από τα δεξιά, ο Μπεν πετάχτηκε ωραία στην περιοχή, έκανε κοντρόλ και με σουτ νίκησε τον Βελλίδη.

Ο MVP της αναμέτρησης:

Μα φυσικά ο Μπεν ποιος άλλος; Μπήκε στο 78ο λεπτό και με σουτ στις καθυστερήσεις χάρισε τους τρεις βαθμούς. Γενικότερα κάνει σπουδαία σεζόν με 8 γκολ.

Η απογοήτευση:

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο ΠΑΣ έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως έστω στις λίγες ευκαιρίες που έγιναν δεν μπήκε το γκολ. Έκαναν το εύκολο δύσκολο οι παίκτες του Πετράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου