Τελευταία Νέα

17/2/14

Πανιώνιος : Συμφωνία με τον Νίκο Αναστόπουλο!

Νίκος Αναστόπουλος βρέθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι στην Νέα Σμύρνη και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της νέας του ομάδας.
Επιστροφή στο σπίτι του για τον Νίκο Αναστόπουλο με τον 56χρονο τεχνικό να αναλαμβάνει για πρώτη φορά το πόστο του προπονητή στην ομάδα από την οποία αναδείχτηκε και τον οδήγησε σε μια σπουδαία καριέρα. Από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αναστόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου και μάλιστα είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές των "κυανέρυθρων" ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.
Ο Αναστόπουλος έχει δουλέψει σε 13 ομάδες έως τώρα αλλά ποτέ στην καριέρα του δεν είχε αναλάβει τις τύχες του Πανιωνίου. Κάτι το οποίο θα κάνει για πρώτη φορά προσπαθώντας να βοηθήσει και αυτός στην προσπάθεια των "κυανέρυθρων".
Ο 56χρονος τεχνικός πήγε στην Νέα Σμύρνη, μίλησε στους ποδοσφαιριστές, και είδε την προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Λίμα.
Ο Αναστόπουλος είπε μεταξύ άλλων: 
«Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, όπως και όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης τους οποίους γνωρίζω από όταν αγωνιζόμουν στον Πανιώνιο. Θα είμαι πάντα μπροστά για εσάς. Είμαστε μια οικογένεια, θα μείνουμε ενωμένοι και με αγάπη θα πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά". Εν συνεχεία ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.
Η σχετική ανακοίνωση της ανάληψης και επίσημα των καθηκόντων του αναμένεται τις επόμενες μέρες και αφού λυθούν κάποια διαδικαστικά θέματα ενώ το ντεμπούτο του στον πάγκο των "κυανέρυθρων" θα γίνει στο ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου