Τελευταία Νέα

22/3/14

30η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός - Άρης 2-1

Πανθρακικός - Άρης 2 - 1
Ο Άρης σε ένα ακόμα παιχνίδι βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όμως ο Πανθρακικός κατάφερε και γύρισε το ματς κερδίζοντας με 2-1.

Να ήταν η πρώτη φορά; Ο Άρης σε ένα ακόμα παιχνίδι πήρε το προβάδισμα στο σκορ και όχι μόνον δεν έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά έχασε. Οι κίτρινοι έκαναν το 1-0 με τον Κύργια, ισοφαρίστηκαν από το φάουλ του Μολίνα και δέχθηκαν τη χαριστική βολή στο 90' από τον Ιγκόρ.
Ο Πανθρακικός έφτασε τους 40 βαθμούς και καθάρισε την υπόθεση παραμονή, ενώ ο Άρης ουσιαστικά απόψε αποχαιρέτησε την Superleague.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Κομοτηνής.
Διαιτητής: Ι. Δελφάκης (Αρκαδίας).
Βοηθοί: Δ. Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Τ. Πετρόπουλος (Αρκαδίας).
Συνθέσεις:
Πανθρακικός (Μάντζιος): Αθανασιάδης, Μπεν, Παπαγεωργίου (Χασομέρης 46'), Χρήστου, Ντιόγκο (Μολίνα 46'), Λαδάκης, Εμπό, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Τζάνης (Καθάριος 86'), Ιγκόρ.
Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Βανγκέλι, Τσιάρας (Αγγελούδης 82'), Βλάχος (Κουσίδης 75'), Οικονομόπουλος, Καμινιώτης (Ηρακλής 65'), Τσουμάνης, Τάτος, Μανιάς.
Γκολ: Μολίνα (σουτ 72'), Ιγκόρ (90' σουτ - Κύργιας (κεφαλιά 35').
Κάρτες: Ρομέου (12' κίτρινη), Τσιάρας (κίτρινη 15'), Λαδάκης (κίτρινη 37'), Ηρακλής (κίτρινη 69').

Η ανασκόπηση του αγώνα:

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ χωρίς σκοπιμότητες. Ο ρυθμός βέβαια διεκόπη δυο φορές εξαιτίας αντικειμένων που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως ευτυχώς συνεχίστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά και έχασε δυο καλές στιγμές με αντίστοιχα σουτ του Βλάχου. Στη μία περίπτωση μάλιστα αν και μόνος σούταρε πάνω στον Αθανασιάδη. Οι κίτρινοι είχαν άλλη μία καλή στιγμή στο 21' με τον Μανιά, όμως ο Έλληνας άσος αν και είχε δυο παίκτες δίπλα του έκανε άστοχο σουτ.
Δοκάρι και γκολ
Στη συνέχεια ο Πανθρακικός ανέβηκε και είχε κάποιες καλές στιγμές. Αρχικά ο Ιγκόρ, μοιραίος στο πρώτο μέρος, με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά στον Διούδη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 32' θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Ο Τζάνης με ατομική ενέργεια ανέβηκε από τα δεξιά, γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Βραζιλιάνος έκανε κακό πλασέ, με τη μπάλα ωστόσο να πηγαίνει στο δοκάρι.
Πάντως ο Άρης κατάφερε και πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 34'. Αρχικά ο Αθανασιάδης απέκρουσε ένα σουτ του Τάτοθ, όμως στο κόρνερ (πάλι από τον Τάτο), έκανε άστοχη έξοδο και ο Κύργιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Δοκάρι και πάλι... γκολ.
Το δεύτερο μέρος δεν είχε τις φάσεις του πρώτου, όμως ο Πανθρακικός άγγιξε την ισοφάριση στο 65ο λεπτό. Ο Χασομέρης γύρισε με ψαλιδάκι στο πρώτο δοκάρι, εκεί ο Ίγκορ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Στην αμέσως επόμενο μεγάλη φάση (ακριβώς όπως και στο πρώτο μέρος) είχαμε γκολ, μόνο που αυτή τη φορά ήταν για τον Πανθρακικό. Ο Μολίνα εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα πήγε στα δίχτυα της εστίας του Διουδή.
Ο Άρης πάντως έφτασε κοντά στο 1-2 αρκετές φορές. Αρχικά ο Μανιάς από καλή θέση σούταρε πολλά μέτρα ψηλά άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Τάτος βρήκε ωραία τον Κουσίδη στα αριστερά, όμως και το δικό του σουτ πήγε έξω.
Τρίτη και φαρμακερή.
Δυο δοκάρια είχε στο παιχνίδι ο Ιγκόρ, όμως στην τρίτη καλή του ευκαιρία δεν χαρίστηκε και σκόραρε. Ο Καθάριος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Βραζιλιάνο και αυτός, αφού ξεπέρασε και τον Διούδη, έκανε το 2-1 με πλασέ.

Ο MVP της αναμέτρησης:

Τζάνης, Ιγκόρ και Καθάριος έκαναν πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όχι μόνο σήμερα, αλλά γενικότερα όλη τη σεζόν, φέρνοντας έτσι την παραμονή στην Superleague.

Η απογοήτευση:

Πραγματικά δεν υπάρχει κάποιος παίκτης να σταθούμε. Μετά το 1-1 η ψυχολογία έπεσε, το καθαρό μυαλό χάθηκε και το 2-1 ήρθε φυσιολογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου