Τελευταία Νέα

27/3/14

31η Aγωνιστική Super League : ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός 1-1

                             ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός 1-1 (vid)
Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος με τέρματα των Ιγκόρ (26') και Τζημόπουλου (38').
Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες στους Ζωσιμάδες, γεγονός που δεν τους επέτρεψε να εμφανίσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Ωστόσο είχαν σε καλή μέρα τον γκολκίπερ Πασχαλάκη που κράτησε ανέπαφη την εστία του στην επανάληψη, όταν ο ΠΑΣ πίεσε για ένα δεύτερο γκολ.
Το σκορ άνοιξε ο Ιγκόρ στο 26' και το έκλεισε ο Τζημόπουλος στο 38'. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι από τον Πανθρακικό όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί στο εκτελεστικό κομμάτι και έτσι περιορίστηκαν στο τελικό 1-1.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Λαμπρόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο για λίγα λεπτά, καθώς το χαλάζι έπεφτε ασταμάτητα και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να παιχθεί ποδόσφαιρο. Το ματς πάντως ολοκληρώθηκε δίχως άλλα απρόοπτα.
Ο Πανθρακικός βρίσκεται πλέον στην 7η θέση με 41 πόντους (υστερεί στην ισοβαθμία με τον ΟΦΗ), ενώ ο ΠΑΣ στην 10η με 37 βαθμούς.

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Ζωσιμάδες.
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας).
Βοηθοί: Παναγιώτης Σταθόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (ΕΠΣ Ημαθίας).
Τέταρτος: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (ΕΠΣ Αργολίδας).
Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα (57' Τσάβες), Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης, Λίλα, Ακόστα (84' Γιάκος), Ίλιτς.
Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μπεν Σαμπάτ, Εμπό, Χρήστου, Ρομέου (90+5' Ζδράβος-Ρίζος), Μολίνα (74' Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Τριανταφύλλου, Μακρυδημήτρης, Ιγκόρ (90+2' Σαρακατσάνος).
Γκολ: 48' Τζημόπουλος / 26' Ιγκόρ.
Κίτρινες κάρτες: 8' Λίλα / 38' Μπαϊκαρά, 60' Χρήστου, 61' Ρομέου, 77' Παπαγεωργίου.

Ανασκόπηση αγώνα:

Με τον ΠΑΣ δραστήριο και τον Πανθρακικό νωχελικό ξεκίνησε η αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή δίχως όμως ουσία και τα λάθη ήταν πολλά από τις δύο ομάδες. Σημαντικές φάσεις δεν υπήρχαν παρά μόνο... υποψίες ευκαιρίας, με τον καιρό να μην είναι σύμμαχος στις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.
Ο Πανθρακικός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Μολίνα και Ρομέου συνεργάστηκαν τροφοδοτώντας κάθετα τον Ιγκόρ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Βραζιλιάνος αφού προχώρησε λίγα μέτρα, εκτέλεσε ψύχραιμα προ του Βελλίδη για το 0-1 στο 26'.
Στο 35' ο Λαμπρόπουλος διέκοψε το ματς για λίγα λεπτά, καθώς το χαλάζι που έπεφτε δεν επέτρεπε την συνέχεια της αναμέτρησης. Με την επανέναρξη του αγώνα ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση με τον Τζημόπουλο, που με γυριστό πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ακόστα έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 38'. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Καλό ρυθμό είχε η αναμέτρηση στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν ένα δεύτερο τέρμα αλλά τον Πασαχαλάκη να λέει "όχι" σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ακόστα στο 56' και τον Μπαϊκαρά να επεμβαίνει καθοριστικά σε προσπάθεια του Βίλα αμέσως μετά.
Στο 70' και μετά από καραμπόλες, ο Ίλιτς βρέθηκε απέναντι στον Πασχαλάκη αλλά ο γκολκίπερ του Πανθρακικού σταμάτησε στο τετ-α-τετ τον φορ του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν έως το τέλος του αγώνα για ένα γκολ που θα τους χάριζε την νίκη, ωστόσο παρά τις καλές στιγμές τους με τον Ίλιτς ξανά στο 76' και τον Τσάβες στο 88', το τελευταίο σφύριγμα του Λαμπρόπουλου βρήκε τον ΠΑΣ ισόπαλο με σκορ 1-1 κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο MVP της αναμέτρησης:

Ο γκολκίπερ Πασχαλάκης του Πανθρακικού που σε πολλές περιπτώσεις και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε όρθιος στην πίεση του ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας ορισμένες καθοριστικές επεμβάσεις. Κράτησε το 1-1 και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η απογοήτευση:

Πάλεψε, προσπάθησε, μπήκε στις φάσεις και έψαξε το γκολ αλλά δυστυχώς για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ίλιτς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και σπατάλησε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν για να σκοράρει. Αν ήταν πιο προσεκτικός ο φορ των γηπεδούχων θα μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου