Τελευταία Νέα

29/3/14

32η Aγωνιστική Super League : Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0

To be continued…
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες και στα δοκάρια έχοντας από ένα η κάθε μια με Καρέλη, Ναπολεόνι.
'Ολα μηδέν στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες σε όλα καθώς και οι δυο είχαν από ένα δοκάρι στην διάρκεια του ματς με τους Καρέλη και Ναπολεόνι και από εκατέρωθεν φάσεις για να πάρουν τη νίκη.
Οι δυο ομάδες έδειξαν να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας αν και οι δυο έψαξαν για τη νίκη αλλά το τελικό αποτέλεσμα τους αφήνει ικανοποιημένους. Ίσως λίγο περισσότερο τον Παναθηναϊκό καθώς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μπορεί να πάρει έξι βαθμούς και να αφήσει πίσω του τον Ατρόμητο που έχει ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Βέβαια πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με τρεις βαθμούς και από τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Ατρόμητο.
Οι δυο προπονητές παρέθεσαν στον αγωνιστικό χώρο τα πιο δυνατά τους χαρτιά αφήνοντας όμως και οι δυο από ένα επιθετικό όπλο τους στον πάγκο. Συγκεκριμένα ο Ατρόμητος κατέβηκε με ένα σύστημα 4-4-2 με τους Ουμπίδες, Μπρίτο στα χαφ και τους Καραμάνο, Παπαδόπουλο μπροστά. Ο Παράσχος άφησε όμως στον πάγκο τον Ναπολεόνι.
Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Αναστασίου επανέφερε στην ενδεκάδα τους Νάνο, Μπεργκ, Τριανταφυλλόπουλο και Ζέκα ενώ άφησε εκτός ενδεκάδας τον Καρέλη και τον Αμπέντ. Οι πράσινοι παρατάχθηκαν με ένα σύστημα 4-4-1-1.
Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους και έκλεισαν τους χώρους ώστε να μην δεχθούν γκολ και έγιναν λιγοστές φάσεις εκατέρωθεν με τον Παναθηναϊκό όμως να απειλεί περισσότερο για ένα γκολ καθώς ο Ατρόμητος απειλούσε μόνο με στημένα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες έδωσαν βάση στην άμυνα και πάλι αλλά άφησαν και κάποιους κενούς χώρους τους οποίους ναι μεν βρήκαν οι αντίπαλοι επιθετικοί χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν ένα γκολ που θα έδινε την νίκη. Καθώς όπως πήγαινε το ματς όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε.

H ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: "Δημοτικό Περιστερίου".
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου).
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας).
Τέταρτος: Ιωαννίδης (Αργολίδας).
Συνθέσεις:
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τζενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ουμπίδες, Γκαρσία (90+' Φάμπιο), Καραμάνος, Μπρίτο (79' Μπάλλας), Παπαδόπουλος (66' Ναπολεόνι).
Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου):  Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν (67' Καρέλης), Κλωναρίδης (55' Αμπέντ), Μπεργκ.
Κίτρινες κάρτες: 62' Παπαδόπουλος,  90' Ταυλαρίδης/32' Κουτρουμπής, 64' Μέντες, 72' Αμπέντ, 83' Ζέκα, 90' Σίλντενφελντ.

Ανασκόπηση αγώνα:

Ο Παναθηναϊκός απείλησε πρώτος στο 10' όταν ο Μπεργκ έγινε αποδέκτης της μπάλας στα δεξιά αλλά το σουτ του Σουηδού ποδοσφαιριστή ήταν πολύ χαλαρό και ο Τσενάμο μπλόκαρε.
Δυο λεπτά αργότερα οι πράσινοι κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση και ο Νάνο με το αριστερό ανέλαβε την εκτέλεση του με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων. 
Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο ήρθε όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Νάστο στο δεύτερο δοκάρι και αυτός επιχείρησε να την γυρίσει αλλά βρήκε στον Ζέκα και η ευκαιρία χάθηκε.
Ζήτησε πέναλτι ο Παναθηναϊκός.
Στο 26΄έγινε μια φάση όπου ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι καθώς ο Μπεργκ μέσα στην περιοχή από τα δεξιά πέρασε τον Λαζαρίδη, αυτός τον πάτησε με τον Σουηδό να πέφτει στο έδαφος. 
Ο Ατρόμητος ανέβηκε και στο 31' είχε μια φάση διαρκείας μπροστά από την εστία του Παναθηναϊκού με την μπάλα να φτάνει στον Μπρίτο στα αριστερά αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου απέκρουσε ο Καπίνο.
Η επόμενη φάση στην αναμέτρηση ήρθε στο 39' όταν μετά από ένα κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Ατζαγκούν αριστερά αυτός έκανε την σέντρα με τον Σίλντενφελντ να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει έξω. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος άνηκε και αυτή στον Παναθηναϊκό με τον Μέντες μετά από όμορφη προσπάθεια να σουτάρει αλλά τον Τσενάμο να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να μπλοκάρει.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που απείλησε και πάλι πρώτος στο 50' και στο 52' αλλά τα σουτ των Κλωναρίδη και Ατζαγκούν έφυγαν έξω. Στο 63' ο Ζέκα απείλησε με ένα πολύ καλό σουτ αλλά αυτό έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τζενάμο.
Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 69' όταν σε μια πολύ ωραία αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον Ουμπίδες αυτός από τα αριστερά  Αντεπίθεση καλή σουτ του Ουμπίδες έξω.
Δοκάρι με τον Καρέλη
Στο 78' ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Μπεργκ είδε την κίνηση του Καρέλη μέσα στην περιοχή του έκανε την πάσα αλλά το σουτ του επιθετικού των πράσινων βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στην γραμμή του τέρματος την οποία και δεν πέρασε και στη συνέχεια της φάσης ο Κουτρουμπής δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα.
Απάντησε ο Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος απάντησε και αυτός με ένα δοκάρι στο 89'. Ο Ουμπίδες από τα δεξιά έκανε την σέντρα ο Ιταλός πήρε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στην συμβολή των δοκών και έφυγε έξω. 
Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι έχασαν νέα καλή ευκαιρία όταν ο Ναπολεόνι έδωσε στον Φάμπιο στα αριστερά αλλά ο Καπίνο τον νίκησε στο τετ α τετ και έσωσε το τριφύλλι. 

Ο MVP της αναμέτρησης:

Ο καλύτερος του γηπέδου ήταν ο Μέντες με τον Ολλανδό να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι και στα 90 λεπτά με ελάχιστα λάθη, πολλές σωστές τοποθετήσεις, κοψίματα ενώ έβγαζε και σωστά τους πράσινους μπροστά.

Η απογοήτευση:

Αγωνίστηκε μόλις για 25 λεπτά αλλά χάλασε κάθε επίθεση του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Αμπέντ ο οποίος δεν βοήθησε καθόλου τους πράσινους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου