Τελευταία Νέα

30/3/14

32η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός - Απόλλων Σμύρνης 2-3

Στη θέση του το «βαρύ πυροβολικό»

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 3-2 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή σε ένα απίστευτο παιχνίδι με ανατροπή του σκορ, ισοφάριση, ξανά προβάδισμα, πέναλτι και αμφισβητούμενες φάσεις.


Φοβερό παιχνίδι στην Κομοτηνή. Ο Πανθρακικός προηγήθηκε με γκολάρα του Τζάνη, ο Απόλλωνας πήρε το προβάδισμα με τους Κόρμπο, Πετρόπουλο, με αυτογκόλ το ματς ήρθε στα ίσα για να σκοράρει από τα 11 βήματα ξανά ο Πετρόπουλος για να χαρίσει μία υπερπολύτιμη νίκη στην ελαφρά ταξιαρχία.

Με αυτή τη νίκη ο Απόλλωνας έφτασε στους 33 βαθμούς και είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ταυτότητα αγώνα:

Γήπεδο: Κομοτηνής.
Διαιτητής: Ι. Τοπούζης (Θράκης).
Βοηθοί: Ι. Σίπκας (Πέλλας), Ι. Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας).
Συνθέσεις:
Πανθρακικός (Μάντζιος): Πασχαλάκης, Μακρυδημήτρης (Χρήστου 37'), Μπεν, Εμπό, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Ρομέου (Χασομέρης 47'), Μπαϊκαρά, Τζάνης. Μολίνα (Καθάριος 74'), Ιγκόρ.
Απόλλων Σμύρνη (Σάντσες): Γκόμες, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Κανακούδης, Κόρμπος (Παντελιάδης 71'), Τσοκάνης, Λουσέρο, Μίνγκας (Ντάλμπεργκ 74'), Φαρινόλα (Τσιλιγκίρης 82'), Πετρόπουλος.
Γκολ: Τζάνης (σουτ 11'), Κανακούδης (αυτογκόλ 59') - Κόρμπος (κεφαλιά 17'), Πετρόπουλος (27' σουτ), (πέναλτι 76').
Κάρτες: Παπαζαχαρίας (κίτρινη 32'), Κόρμπος (κίτρινη 62'), Μπεν (κίτρινη 63') , Τζάνης (κίτρινη 93'), Παντελιάδης (κίτρινη 93').

Η ανασκόπηση του αγώνα:

Φοβερό πρώτο ημίχρονο. Τρία γκολ, ένα που ακυρώθηκε, πολλά νεύρα και αρκετό πάθος. Ο Απόλλωνας πήγε με το 2-1 στα αποδυτήρια, παίζοντας ένα ματς δίχως αύριο.
Μόλις στο 11ο λεπτό ο Πανθρακικός έκανε το 1-0 όταν ο Μολίνα σούταρε, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και ο Τζάνης με βολίδα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας πήρε τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ.
Πετρογκόλ.
Στο 17ο λεπτό ο Κόρμπος πήρε μία κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Πασχαλάκης πετάχθηκε στην γωνία του εντυπωσιακά και έδιωξε σε νέο κόρνερ. Εκεί ο Κόρμπος δεν συγχώρεσε για δεύτερη φορά το κενό στην άμυνα και με νέα κεφαλιά ισοφάρισε στο 18'.
Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Μίνγκας εκτέλεσε φάουλ, ο Πετρόπουλος, που ήταν για ένα κλικ πιο μπροστά, έκανε το κοντρόλ και με σουτ έκανε το 2-1 για τον Απόλλωνα.
Στο 30ο λεπτό είχαμε μία φάση που έφερε αναστάτωσε στους δυο πάγκους. Ο Παπαζαχαρίας σκόραρε από κοντά, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε σωστά, καθώς ο Πετρόπουλος ήταν σε θέση οφσάιντ και επηρέασε τη φάση (εμποδίζοντας τον Πασχαλάκη).
Ξεκίνημα με αυτογκόλ!
Το δεύτερο μέρος είχε αρκετό ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για το 1-3. Πετρόπουλος, Μίγνκας και Κόρμπος έκαναν σουτ, όμως ο Πασχαλάκης ήταν εκεί και ανέκοψε όλες τις προσπάθειες.
Ο Πανθρακικός όμως ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 59' με αυτογκόλ του Κανακούδη. Ο Τζάνης έκανε σέντρα-σουτ, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του έμπειρου άσου και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Γκόμες.
Πήρε πάλι το προβάδισμα.
Στο 74ο λεπτό ο Μακρυδημήτρης έκανε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Πετρόπουλος από τα 11 βήματα δεν αστόχησε, κάνοντας το 3-2 για τον Απόλλωνα στο 75'.
Το παιχνίδι τελείωσε με τον Τζάνη να εκτελεί

Ο MVP της αναμέτρησης:

Ο Αντώνης Πετρόπουλος πέτυχε δυο γκολ, πάλεψε αρκετά, έτρεξε απίστευτα χιλιόμετρα και βοήθησε να έρθει αυτή η χρυσή νίκη. Από κοντά και ο Κόρμπος.

Η απογοήτευση:

Σε κακή μέρα η μεσαία γραμμή του Πανθρακικού. Μόνο ο Ρομέου πάλεψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου