Τελευταία Νέα

30/3/14

Πανθρακικός : Ανανέωσε ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα!

Ανανέωσε ο Ίγκορ!
Ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα θα παραμείνει κάτοικος Κομοτηνής για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο καθώς το μεσημέρι της Κυριακής υπέγραψε την μονοετή επέκταση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Πανθρακικός.
Το μεσημέρι της Κυριακής ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα υπέγραψε την μονοετή επέκταση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Πανθρακικός παραμένοντας κάτοικος Κομοτηνής για έναν ακόμη χρόνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Πανθρακικού ήθελε να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον πρώτο της σκόρερ από τα μεγάφωνα με ένα ακόμα γκολ αλλά η μοίρα δεν τους έκανε το κέφι.
Ο 34χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αποκτήθηκε ως ελεύθερος το προηγούμενο καλοκαίρι έχοντας σκοράρει 11 γκολ μετά από 28 συμμετοχές στην φετινή Super League.
Ο Ιγκόρ είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής από το φετινό ρόστερ μετά από τον Γιώργο Αθανασιάδη που ανανεώνει μετά από την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Άκη Μάντζιο.
Οι συζητήσεις ωστόσο της διοίκησης της ομάδας της Κομοτηνής δεν σταματούν εδώ καθώς έχουνε ξεκινήσει οι συζητήσεις με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Ρομέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου