Τελευταία Νέα

30/3/14

Η τελική βαθμολογία και η βαθμολογία των play-off της Football League!

Μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας αγωνιστικής της Football League, Κέρκυρα, Ολυμπιακος Βόλου, Νίκη Βόλου, Αιγινιακός, Χανιά, Φωστήρας, Ηρακλής και Ψαχνά ξέρουν με πόσους βαθμούς θα μπουν στα play-off.
Οι οκτώ ομάδες που εξασφάλισαν την είσοδο τους στα play-off  από Βόρειο και Νότιο όμιλο, γνωρίζουν από σήμερα την βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις του σε αυτή την μίνι- διοργάνωση που οδηγεί στην Superleague.
Στον Νότιο όμιλο ο Φωστήρας έκαμψε την αντίσταση του Ηρακλή Ψαχνών στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με προβολή του Τασουλή, κερδίζοντας με 1-0 και ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση. Η ήττα όμως, δεν στέρησε από τον Ηρακλή Ψαχνών την είσοδο στα play-off καθώς στο άλλο παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Παναιγιάλειος κατάφερε να αυτοκτονήσει απέναντι στην αδιάφορη Επισκοπή (1-10 χάνοντας κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του τη νίκη που θα ισοδυναμούσε με είσοδο στην προνομιούχο τετράδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε προ πολλού καταλάβει την πρώτη θέση και έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον υποβιβασμένο Βύζαντα.
Στον Βόρειο όμιλο ο Ηρακλής φρόντισε να κάνει το καθήκον απέναντι στην Ζάκυνθο, φτάνοντας στη νίκη με 2-1, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας απώλεσε και τις όποιες ελπίδες είχε με την ήττα μέσα στον Βόλο (1-00 από την Νίκη, η οποία με αυτή τη νίκη κλείδωσε την δεύτερη θέση στη συνολική κατάταξη. Η Κέρκυρα κατέλαβε και μαθηματικά στην πρώτη θέση.
H βαθμολογία έχει ως εξής:
1. Κέρκυρα 6
2. Ολυμπιακός Βόλου 6
3. Νίκη Βόλου 2
4. Αιγινιακός 1
5. ΑΟ Χανιά 1
6. Φωστήρας 1
7. Ηρακλής 0
8. Ηρακλής Ψαχνών 0
Οι δύο πρώτοι ανεβαίνουν απευθείας στην Superleague και ο τρίτος παίζει μπαράζ με τον 16ο της Superleague. Πιθανότερη ημερομηνία εκκίνησης των play-off είναι η 9 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου