Τελευταία Νέα

30/4/14

ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 1-1(ΦΙΛΙΚΟ).

ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια
Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Βέροια που διεξήχθη την Τετάρτη στη Βέροια.
Ισόπαλο με 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας ανάμεσα στην Βέροια και στον ΠΑΣ Γιάννινα, που αποτέλεσε την ρεβάνς του 1-0 του περασμένου Σαββάτου στην πόλη της Ηπείρου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται στο γήπεδο με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή τους.
Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια ήταν ανώτερη και προηγήθηκε στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν στο 8΄. Ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα σε μία από τις αντεπιθέσεις του στις καθυστερήσεις κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση με την προβολή του Ίλιτς που εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια της άμυνας.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γιαννιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 70΄ όταν ο Λίλα με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Αναστασόπουλου, στην επανεμφάνισή του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας της Ηπείρου.
Διαιτητής του φιλικού ήταν ο Στέφανος Μαντάκης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΒΕΡΟΙΑ (Ντόστανιτς): Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Σισκοκό (46΄ Τζιμογιάννης), Ουνγιαλίδης, Ντόγος (46΄ Ζεζίνιο), Μπάρμπας (52΄ Βέρτζος), Όστοϊτς (63΄' Γεωργιάδης), Βεργώνης (46΄ Γκονσάλβες), Καλτσάς (65΄ Αμαραντίδης), Μπαργκάν (46΄ Μπεν), Μάνος (46΄ Μελικιώτης).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Αμπάρης (75΄ Κολιοφούκας), Τσουκαλάς (46΄ Μπέριος), Μιχαήλ (46΄ Τζημόπουλος), Κρητικός (31΄ Ίλιτς, 60΄ Καμπέρης), Κοροβέσης (46΄ Βίλα), Σκονδρας (46΄ Στρούνα), Κυβελίδης (46΄ Λίλα), Γιάκος (46΄ Ιωάννου), Τσάβες (46΄ Νάκος), Μουσκάι (46 Αυγενικού), Χαρίσης (46΄ Σογκό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου