Τελευταία Νέα

15/4/14

Πανιώνιος - Ιωνικός 3-3 (ΦΙΛΙΚΟ).

Φιλικό με τον Ιωνικό το οποίο έληξε ισόπαλο 3-3 έδωσε ο Πανιώνιος αλλά τα κακά νέα ήρθαν από τον τραυματισμό του Κωστάκη ο οποίος θα υποβληθεί σε εγχείριση αποκατάστασης της ζημιάς την Μεγάλη Τετάρτη.

Από τον σοβαρό τραυματισμό του Χάρη Κωστάκη σημαδεύτηκε το φιλικό του Πανιωνίου με αντίπαλο τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την Μεγάλη Τρίτη. Ο νεαρός άσος υπέστη ρήξη χιαστών και την Μεγάλη Τετάρτη θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης από τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Δάρα. Σε ότι έχει να κάνει με το φιλικό το οποίο πέρασε σε δεύτερη μοίρα έληξε ισόπαλο 3-3 ενώ οι παίκτες του Πανιωνίου θα επιστρέψουν πλέον στις προπονήσεις την Τετάρτη του Πάσχα.
Το σχετικό δελτίο Τύπου της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ αναφέρει:
"Ισόπαλο 3-3 έληξε το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με αντίπαλο τον Ιωνικό που έγινε την Μεγάλη Τρίτη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Με την αναμέτρηση αυτή, ολοκληρώθηκαν και οι υποχρεώσεις των παικτών του Πανιωνίου οι οποίοι θα επιστρέψουν πλέον στις προπονήσεις την Τετάρτη του Πάσχα.
Ο Ιωνικός κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με 3-0 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Τσαρκάνι, Παπασπύρος και Νικολακόπουλος. Στην επανάληψη ο Πανιώνιος αντέδρασε και ισοφάρισε σε 3-3 με δύο γκολ του Πρέντι και ένα του Πάνου, με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ.
Μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης, ο Χάρης Κωστάκης, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα. Η μαγνητική τομογραφία στην οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο νεαρός παίκτης θα υποβληθεί την Μεγάλη Τετάρτη σε εγχείρηση από τον κ. Χρήστο Δάρα στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΑνέστης, Πάνος, Ζυγογιάννης, Κουλουχέρης, Κωτσαλάς, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Κωστάκης, Σταυροθανασόπουλος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Μπεγλεκτσής.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιαννακόπουλος, Μέξι, Ρόπας, Γκίνης, Γκέζος, Σπανός, Πρέντι.

ΙΩΝΙΚΟΣΜακρυωνίτης, Καμβύσης, Μπεκατώρος, Μακρής, Δημητρίου, Νικολακόπουλος, Πολυχρόνης, Παπασπύρος, Βουτσιώτης, Βασιλείου, Τσαρκάνι.
Αγωνίστηκαν και οι: Αδαμόπουλος, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Κωνσταντόπουλος, Σιμιτσής, Μπουλούλης, Κατσαβρίας, Κωτάκης, Χρυσάφης, Κορακάκης, Καλέργης, Σβόλης, Σφυρογιαννάκης, Ράπτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου