Τελευταία Νέα

20/5/14

Αστέρας Τρίπολης : Ανανέωσε ο Γιώργος Μπαντής, τέλος οι Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Βάλντο, Τσαμπούρης, Κάφα και Ερνάντεζ!

                               Ανανέωσε ο Μπαντής, έφυγαν έξι!

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπαντή και την αποχώρηση έξι παικτών ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Την εστία του Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει να υπερασπίζεται ο Γιώργος Μπαντής. 

Οι Αρκάδες σήμερα ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλληνα τερματοφύλακα για τα επόμενα δύο χρόνια. 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο ιδιοκτήτες της ομάδας, τους κ.κ. Μπάκο, Καυμενάκη, αλλά και τη διοίκηση που αναγνώρισαν την προσπάθεια που κάνω. Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ και πρέπει να πω ότι αποτελεί τιμή για μένα να συνεχίσω στον Αστέρα, μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Σούπερ Λιγκ», τόνισε –αρχικά- ο Μπαντής ο οποίος συνέχισε: 

«Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχα στον Αστέρα αυτά τα τρία χρόνια, ιδιαίτερα τον προπονητή τερματοφυλάκων Τζέρυ Ούγκεν, αλλά και την οικογένεια μου που με στηρίζει καθημερινά στην προσπάθεια που κάνω. 

Όσον αφορά τον φίλαθλο κόσμο, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας εύχομαι να ζήσουμε παρέα ανάλογες στιγμές με αυτές που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια», κατέληξε. 

Παρελθόν έξι! 


Την ίδια στιγμή, η ομάδα της Αρκαδίας έκανε γνωστή την αποχώρηση έξι ποδοσφαιριστών… 

Πρόκειται για τους Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λαουτάρο Φορμίκα, Βάλντο, Σάββας Τσαμπούρης, Χουάν Πάμπλο Κάφα και Ντάνιελ Ερνάντεζ. 

Οι πρώτες τέσσερις αποχαιρέτησαν την ομάδα γιατί ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια που είχαν. Αντίθετα, οι Χουάν Πάμπλο Κάφα και Ντάνιελ Ερνάντεζ έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους… 

«Πέντε χρόνια στην Τρίπολη δεν είναι λίγα. Μου φαίνεται σαν μία ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Αστέρα για ότι έκαναν για μένα και θέλω να γνωρίζουν όλοι πώς θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Φεύγω σαν φίλος από μία ομάδα που αγάπησα και της εύχομαι πολλές επιτυχίες στο μέλλον», ανέφερε ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι. 

Ο Σάββας Τσαμπούρης ανέφερε: 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Αστέρα για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Ήταν χρόνια που ζήσαμε δυνατές συγκινήσεις με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στον τελικό και τις εξόδους στην Ευρώπη», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου