Τελευταία Νέα

21/5/14

Πανθρακικός : Τέλος ο Σέρχιο Μολίνα!

Παρελθόν από την ομάδα του Πανθρακικού αποτελεί ο Σέρχιο Μολίνα που είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο.

O Σέρχιο Μολίνα που είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Πανθρακικού. Ο 31χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός αναχώρησε το βράδυ της Δευτέρας μέσω Κωνσταντινούπολης για την πατρίδα του, αφού αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του στην ομάδα της Κομοτηνής.
Ο Μολίνα είχε υπογράψει τον Ιανουάριο συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών, με την ΠΑΕ Πανθρακικός που είχε την δυνατότητα ανανέωσής του για άλλον έναν χρόνο. Κάτι όμως που όπως φαίνεται αποφασίστηκε να μην γίνει.
Παράλληλα οι ιθύνοντες της ομάδας της Κομοτηνής θέλουν να συμπληρωθεί το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται.
Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, θέλει να έχει από την αρχή της προετοιμασίας στη διάθεσή του όσο περισσότερους γίνεται από τους ποδοσφαιριστές του νέου ρόστερ.
Προτεραιότητα του 45χρονου προπονητή είναι η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Πανθρακικού, καθώς η απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου κι ενός επιτελικού χαφ φαίνεται πως είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Σε θέσεις όπου στα υπόψη είναι οι περιπτώσεις του Ισπανού Γκιγιέρμο Πέρεζ που την τελευταία διετία ήταν στην Βέροια και του Βασίλη Τριανταφυλλάκου του Άρη. Ακόμη επιθυμία του Μάντζιου είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα αφού δεν θα παραμείνουνε οι Ντίνο Σέρεμετ και Δημήτρης Κουτσόπουλος με τον Βραζιλιάνο Σίλβα Χουάντερσον του Ηρακλή να είναι ψηλά στη λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου