Τελευταία Νέα

28/5/14

Βέροια : Aνακοίνωσε τον Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο!


Μέσα σε λίγα λεπτά, η Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο για την θέση του προπονητή, ενώ ο Κίκε Ερνάντεθ αναλαμβάνει την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μπαράζ ανακοινώσεων για τη Βέροια το απόγευμα της Τετάρτης. Η "Βασίλισσα του Βορρά" γνωστοποίησε ότι ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, ενώ ο Κίκε Ερνάντεθ θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Ημαθίας.
H ανακοίνωση για το νέο προπονητή.
"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Jose Carlos Granero".

H ανακοίνωση για τον καινούργιο τεχνικό διευθυντή :
"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Quique Hernandez ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας".
Ποιος είναι ο Χοσέ Κάρλος Γρανέρο:
Γεννήθηκε στην Τσέγια, της Βαλένθια στο 1963 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την δεύτερη ομάδα της Βαλένθια το 1978. Απλό το 1983 εώς το 1986 αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα των "νυχτερίδων" ελάχιστες συμμετοχές, ενώ η Ουέλβα, η Αλκογιάνο και Μπενιδόρμ ήταν οι σύλλογοι των οποίων την φανέλα φόρεσε μέχρι να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Στην Λεβάντε το 2000 πήρε το βάπτισμα του πυρός σαν προπονητής ενώ το 2002 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ταραγόνα και το 2003 της Έρκουλες. Ακολουθεί ένα πέρασμα από την Αλικάντε, και μία διετία από το 2009 μέχρι το 2011 στην Πονφεραντίνα. Την σεζόν 2011-2012 θα προπονήσει την Αλαβές Βιτόρια και από το 2012 ήταν προπονητής της Οβιέδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου