Τελευταία Νέα

28/5/14

Νέα Κηφισιά : Ανανέωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου!


Στο τιμόνι της Νέας Κηφισιάς, θα συνεχίσει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν το συμβόλαιο τους για δύο ακόμα χρόνια.

Στον πάγκο της Νέας Κηφισιάς για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Βαγενά.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και τα βρήκαν σε όλα, συμφωνώντας να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ν. Κηφισιάς: 

"Με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της θα πορευτεί και την επόμενη χρονιά η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΗΜΟΥΛΑΣ. Ο 39χρονος έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Βαγενά και συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα δύο χρόνια.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1975 στην Αθήνα. Έπαιξε μπάσκετ στον Αθηναϊκό, στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα. Το 2007 συμφώνησε με την Νέα Κηφισιά να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία και οι δύο μαζί άρχισαν να γράφουν την δική του ιστορία καθώς ανέβηκαν μια μια τις κατηγορίες και μέσα σε έξι χρόνια από την Α’ ΕΣΚΑ βρέθηκαν στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, πανηγυρίζοντας 4 ανόδους και κατακτώντας 3 πρωταθλήματα (Α’ΕΣΚΑ, Γ’ Εθνική και Α2)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου