Τελευταία Νέα

27/5/14

Ατρόμητος : Tέλος ο Μιχάλης Σηφάκης!

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Ατρόμητος ευχαρίστησε τον Μιχάλη Σηφάκη για την προσφορά του στην ομάδα του Περιστερίου και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
O Mιχάλης Σηφάκης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει και ο Γιώργος Παράσχος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις και την Τρίτη ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο της ομάδας του Περιστερίου. Σε αυτή οι διοικούντες ευχαρίστησαν τον Σηφάκη για την προσφορά του εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον διεθνή τερματοφύλακα Μιχάλη Σηφάκη για την συνεργασία τους κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14.
Ο Μιχάλης Σηφάκης που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους αποτέλεσε πρότυπο επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Η προσφορά του δεν περιορίστηκε μόνο εντός των ορίων του αγωνιστικού χώρου. «Δέθηκε» με την ομάδα μας, ήταν το ίδιο ενεργός ακόμη και όταν δεν αγωνιζόταν, ήταν δίπλα στους συμπαίκτες του κάθε στιγμή!.
Αποτέλεσε παράδειγμα ήθους και ανέδειξε τη νοοτροπία που πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε ποδοσφαιριστή. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου