Τελευταία Νέα

24/6/14

Aποχαιρέτησε την Εφές ο Κώστας Βασιλειάδης!

Μετά από ένα χρόνο με την φανέλα της Εφές, ο Κώστας Βασιλειάδης αποχαιρέτησε μέσω twitter την τουρκική ομάδα και άφησε να εννοηθεί ότι μετακινείται προς... Ισπανία μεριά.
Oι φήμες για το διαζύγιο του Κώστα Βασιλειάδη με την τουρκική Εφές ,κυκλοφορούσαν καιρό και πλέον ο 30χρονος άσσος τις επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσω ενός tweet του.
Ο Βασιλειάδης αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Τουρκία  με μέσο όρο 8,5 πόντους και 2,1 ριμπάουντ σε 22 αγώνες για το πρωτάθλημα Τουρκίας ενώ στην Ευρωλίγκα σκόραρε 10,8 πόντους και  2,7 ριμπάουντ σε 23 αγώνες.
Παρά τις καλές του επιδόσεις, ο 'Ελληνας γκαρντ έμεινε εκτός του σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν από τον Ντούσαν 'Ιβκοβιτς με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου.
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ανατολού Εφές για την ευκαιρία που μου έδωσε. Εύχομαι τα καλύτερα τους φίλους μου στο μέλλον." δήλωσε στο προσωπικό του προφίλ στο twitter o Βασιλειάδης ενώ σε επόμενο tweet με μία ατάκα στα ισπανικά έδωσε τροφή στις φήμες που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην Ισπανία αφού η Μάλαγα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. "Πάντα θα είμαι ο εαυτός μου και δεν αλλάζω σαν άνθρωπος. Τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε καλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου