Τελευταία Νέα

5/6/14

AEK : Τέλος και οι Ρενάλντο Ράμα, Τρύφων Καζβιρόπουλος, Αλέξανδρος Ερέκι και Φλόραν Μάλτσι!


Στην αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκονται οι Ρενάλντο Ράμα, Τρύφων Καζβιρόπουλος, Αλέξανδρος Ερέκι και Φλόραν Μάλτσι!
Τέλος και οι Ρενάλντο Ράμα, Τρύφων Καζβιρόπουλος, Αλέξανδρος Ερέκι και Φλόραν Μάλτσι!
Η πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό σε άλλη ομάδα, δεν βρήκε θετικό τον Ρενάλντο Ράμα και η απάντηση του ήταν αρνητική και συγκεκριμένα ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τον δικέφαλο.
Ο Αλβανός άσος που φέτος είχε 8 συμμετοχές, τις 4 ως βασικός με 4 γκολ, αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ, θεωρώντας πως από την στιγμή που δεν θα μπορούσε να ήταν στην πρώτη ομάδα και να παλέψει να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα, καλύτερα θα ήταν να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει μόνος τη νέα του ομάδα.
Η ηλικίας του, γεννημένος τον Γενάρη του 1990, είναι αυτό που τον αγχώνει σε σχέση με την πρόταση της Ένωσης, καθώς δεν ήθελε να πετάξει ακόμα μια χρονιά στο άγνωστο και χωρίς να είναι σίγουρος για τις πραγματικές βλέψεις της ΑΕΚ για τον ίδιο. Γιατί η αλήθεια είναι πως ναι μεν η ΑΕΚ ουσιαστικά του έκανε πρόταση παραμονής σε... άλλη ομάδα, αλλά από αυτά που άκουσε δεν πείστηκε να πει το ναι, δεν τον έπεισαν ότι πραγματικά τον πιστεύουν και απλά θέλουν να τον τσεκάρουν.
Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελούν οι δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως δανεικοί στην Νέα Ιωνία. Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Ερέκι και ο Φλόραν Μάλτσι ενημερώθηκαν από το Νίκο Λυμπερόπουλου ότι μένουν ελεύθεροι και μπορούν να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους.
Οι δύο ποδοσφαιριστές παραχωρήθηκαν από την έναρξη της σεζόν δανεικοί στη Νέα Ιωνία, καθώς δεν είχαν ελληνικά χαρτιά, αγωνίστηκαν όλη τη σεζόν, ωστόσο οι υπεύθυνοι της Ένωσης δεν τους δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης για την Β’ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου