Τελευταία Νέα

21/6/14

Παναθηναϊκός : Ανανέωσε ο Ζέκα!


Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζέκα μέχρι το καλοκαίρι του 2017 με τις δυο πλευρές να τα έχουν βρει κάπου στην μέση.

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το 2017 θα παραμείνει ο Ζέκα ο οποίος όπως είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό είχε συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τις δυο πλευρές να τα βρίσκουν κάπου στην μέση.
Το τριφύλλι αρχικά είχε κάνει μια πρόταση στον Ζέκα την οποία ο Πορτογάλος δεν είχε αποδεχτεί και περίμενε κάτι καλύτερο.
Οι πράσινοι που ήθελαν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον Πορτογάλο μέσο ο οποίος αποτελεί ένα πολύτιμο ποδοσφαιριστή για το τριφύλλι προχώρησαν σε αύξηση της προσφοράς τους και ιδίως από τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του.
Ο Ζέκα έπεσε λίγο και αυτός από τις αρχικές του απαιτήσεις και οι δυο πλευρές τα βρήκαν και συμφώνησαν για την ανανέωση του συμβολαίου για ακόμα δυο χρόνια. Το απόγευμα του Σαββάτου η συμφωνία ανακοινώθηκε και επίσημα και η σημαία παρέμεινε στον ιστό της.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας, Κάρλος Ζέκα, για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας".
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει ως τώρα 95 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και έξι γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου