Τελευταία Νέα

24/6/14

Νίκη Βόλου : Ανακοίνωσε τους Καντούτσης, Καλλέργης και Καρασαλίδη!

Η Νίκη Βόλου πήρε ως δανεικούς από τον Ατρόμητο τους Καντούτση και Καλλέργη ενώ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Καρασαλίδη.
Την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου η οποία προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της με παίκτες μικρούς σε ηλικία λόγω και της απαγόρευσης των μεταγραφών και ιδιαίτερα ταλαντούχους.
Στην Νίκη Βόλου θα αγωνίζονται την νέα σεζόν ως δανεικοί από τον Ατρόμητο οι Καντούτσης και Καλλέργης ενώ παίκτης της ομάδας του Βόλου θα είναι και ο Καρασαλίδης.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Καντούτση Αναστάσιου(23/5/1994), δανεικός για ένα χρόνο από τον Ατρόμητο, Καλλέργη Εμμανουήλ(5/12/1990), δανεικός για ένα χρόνο από τον Ατρόμητο και Καρασαλίδη Αριστοτέλη(3/5/1991) ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια".
Ο Καντούτσης αγωνίζεται ως στόπερ είναι βασικός με τις μικρές Εθνικές ομάδες και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
Σε ότι έχει να κάνει με τον Καρασαλίδη είναι 23 ετών αγωνίζεται και αυτός ως στόπερ και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Πανσερραϊκού, του Άρη και του Πανηλειακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου