Τελευταία Νέα

30/6/14

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Τέλος οι Έισι Λο και Μίρζα Μπέγκιτς!


Με επίσημη ανακοίνωση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τους Έισι Λο και Μίρζα Μπέγκιτς.

Ένας από τους σημαντικότερους Αμερικανούς μπασκετμπολίστες στην ιστορία της ομάδας του Ολυμπιακού αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον σύλλογο. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Έισι Λο, ο οποίος συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε οι Πειραιώτες να κατακτήσουν δύο σερί Ευρωπαϊκά τρόπαια σε Κωνσταντινούπολη (2012) και Λονδίνο (2013), αλλά και το Πρωτάθλημα Ελλάδας (2012).

Ο Έισι Λο, πριν λίγες μέρες, ήρθε στην Ελλάδα και πέρασε από εξονυχιστικές εξετάσεις από τους ερυθρόλευκους, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν ευχάριστα για την κατάσταση της υγείας του.

Ο παίκτης, όπως είναι γνωστό, τον περασμένο χειμώνα υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο.

Οι ερυθρόλευκοι δεν ενεργοποίησαν την οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του Έισι Λο και επέλεξαν να τον αποδεσμεύσουν, καθώς (όπως αναφέρουν) δεν θέλουν να πάρουν το ρίσκο να εμπιστευθούν έναν γκαρντ ο οποίος πέρα ότι έχει παρουσιάσει ευπάθεια σε τραυματισμούς, η κατάσταση της υγείας του δείχνει πως το γόνατο του θα επιστρέψει σε καλή κατάσταση.

Ο Έισι Λο, πλέον, είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε οποιονδήποτε σύλλογο της αρεσκείας του με τον Ολυμπιακό να του πληρώνει κιόλας ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ως αποζημίωση, καθώς υπήρχε αυτός ο όρος στη συμφωνία. Οι ερυθρόλευκοι ευχαριστούν θερμά τον Αμερικανό γκαρντ για την σημαντική προσφορά του στον Ολυμπιακό, καθώς από την στιγμή που ήρθε στον Πειραιά στα μέσα της σεζόν 2011/2012 έδωσε τεράστια ώθηση στην ομάδα ώστε να επιστρέψει στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη ύστερα από 15 χρόνια.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε και επίσημα το "διαζύγιο" της με τον Σλοβένο σέντερ, Μίρζα Μπέγκιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται στην ομάδα από τα μέσα της περιόδου. Ο παίκτης είχε ενημερωθεί να βρει ομάδα εδώ και μήνες, αλλά επέλεξε να παραμείνει στο ρόστερ και να κάτσει στο συμβόλαιο του. Να τονίσουμε πως μέχρι το τέλος της περασμένης αγωνιστικής σεζόν, ο αθλητής ερχόταν σχεδόν καθημερινά στο ΣΕΦ και έκανε ατομικές προπονήσεις.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Καλή συνέχεια Έισι…

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιό της με τον Έισι Λο και προχώρησε στην αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ.

Η συμβολή του Λο στη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης για δυο συνεχόμενες σεζόν ήταν τεράστια. Η οικογένεια του Ολυμπιακού θέλει να ευχαριστήσει τον Έισι για όσα πρόσφερε στην ομάδα και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του".


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Μίρζα Μπέγκιτς:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιό της με τον Μίρζα Μπέγκιτς και προχώρησε στην αποδέσμευση του Σλοβένου σέντερ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου