Τελευταία Νέα

25/6/14

Παναιτωλικός : Ανακοίνωσε τον Σίμο Ρουμπουλάκου!

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σίμος Ρουμπουλάκου με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή να υπογράφει την Τετάρτη συμβόλαιο δυο ετών.
Παίκτης του Παναιτωλικού θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο Σίμος Ρουμπουλάκου. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε την Τετάρτη συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών με τον εκπρόσωπο του νεαρού άσου Χρήστο Γάτση να ανεβάζει φωτογραφία από την από την παρουσία του στα γραφεία του Παναιτωλικού στον λογαριασμό του στο instagram.
Ο Ρουμπουλάκου είναι γεννημένος στις 30 Δεκεμβρίου 1991 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και αριστερό χαφ ενώ τα δυο τελευταία χρόνια άνηκε στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο νεαρός άσος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Τριγλία Ραφήνας εν συνεχεία μεταπήδησε στην Καλαμάτα και από εκεί στον ΠΑΣ Γιάννινα και τώρα στον Παναιτωλικό.
Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τον Παναιτωλικό που ανέφερε:
"Διετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό υπέγραψε σήμερα ο Σίμο Ρουμπουλάκου. Γεννήθηκε στις 30.12.1991 και έχει αγωνιστεί στην Τρίγλια Ραφήνας, την Καλαμάτα και τα δύο προηγούμενα χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου