Τελευταία Νέα

18/6/14

Νίκη Βόλου : Aνακοίνωσε τους Σκούρτη, Νικλητσιώτη, Μαχλελή και Σταμπολζίεφ, ανανέωσε με τους Τσουκάνη, Ταΐρης, Μέτσε, Κορέτα και Αργύρη!

safe_image.php

Φόρα έχει πάρει η Νίκη Βόλου σήμερα, καθώς προχώρησε σε πέντε ανανεώσεις και στην ανακοίνωση και τεσσάρων μεταγραφών.

Oι Βολιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Βασίλη Σκούρτη που πέρσι έπαιξε στην Ολλανδία με την Ρόντα, του 23χρονου επίσης επιθετικού Γιώργου Νικλητσιώτη, του συνομήλικού του ανασταλτικού μέσου Γιώργου Μαχλελή που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και προέρχεται από την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ, αλλά και του 24χρονου μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Σταμπολζίεφ που έπαιζε στην Κυπριακή ΑΕΚ Κουκλιών.
Μια ματιά στις ηλικίες των νεοαποκτηθέντων είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς ότι η Νίκη, από τη μια στοχεύει σε παίκτες κάτω των 24, λόγω μη αδειοδότησης και από την άλλη επενδύει στο μέλλον, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι και οι τέσσερις υπέγραψαν τριετή συμβόλαια.
Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι οι τέσσερις τους προέρχονται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα και μάλιστα είχαν γίνει επαγγελματίες από τους δυο "αιώνιους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σκούρτη Βασίλη (27 Φεβρουαρίου 1992), Νικλητσιώτη Γιώργου (23 Μαρτίου 1991), Μαχλελή Γιώργου (10 Μαΐου 1991), και ο Σταμπολζίεφ Ρόμπερτ-Αλέξανδρου (26 Οκτωβρίου 1990 – ελληνική υπηκοότητα), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για 3 χρόνια".



Στη Νίκη για τρία χρόνια ο Τσουκάνης.
H ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για τρία ακόμη χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή Τσουκάνη Στυλιανό".
Ανανέωσαν με Νίκη οι Ταΐρης, Μέτσε, Κορέτα και Αργύρης.
H ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της για δύο ακόμη χρόνια με τους ποδοσφαιριστές Ταΐρη Δημήτρη, Μέτσε Νέτι, Κορέτα Γιάννη, και Αργύρη Άγγελο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου