Τελευταία Νέα

27/6/14

Ατρόμητος : Aνακοίνωσε τον Ανδρέα Τατο!

Τάτος
Ατρόμητος και Ολυμπιακός ήρθαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του Ανδρέα Τάτου. 
Μετά από δύο χρόνια ο Ανδρέας Τάτος επιστρέφει στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την αγορά του 25χρονου μέσου, που το καλοκαίρι του 2012 είχε ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή.
Ο Τάτος δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών και έπαιξε δανεικός από τον Γενάρη του 2013 στον Άρη. Μοναδική του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα σε επίσημο ματς, ήταν στις 29 Οκτώβρη του 2012 κόντρα στην μετέπειτα ομάδα του στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία αναφέρει:
"Ο Ανδρέας επέστρεψε στην οικογένεια του ! Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός δικού της παιδιού, του υπερταλαντούχου Ανδρέα Τάτου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στους δύο ιστορικούς τελικούς της ομάδας μας το 2011 και το 2012 αποκτήθηκε με μετεγγραφή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια!
Η μετεγγραφή ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιάννη Αγγελόπουλου και αμέσως μετά ο Ανδρέας Τάτος δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:
« Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που με ανέδειξε και με βοήθησε να ανδρωθώ ζώντας σε αυτήν τα πρώτα μου και υπέροχα ποδοσφαιρικά χρόνια. Θα δώσω το 100% δίνοντας και τη ψυχή μου για να βοηθήσω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του και ειδικά φέτος να βρεθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά και ελπίζω να είναι η τυχερή.
Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω κι εύχομαι να παίξω για τρίτη φορά φορά σε τελικό και να το σηκώσω με τη φανέλα του Ατρόμητου.
Αδημονώ να έρθει η Δευτέρα και να βρεθώ πάλι στο γήπεδο του Περιστερίου και κοντά στον υπέροχο κόσμο μας που τον θέλουμε πάντα δίπλα μας.
Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό, τον προπονητή κύριο Γιώργο Παράσχο και τον τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο που επέμεναν πάρα πολύ και έδειξαν πόσο με θέλουν πάλι στον Ατρόμητο. Θα τους είμαι πάντα ευγνώμων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου