Τελευταία Νέα

27/6/14

KAE Ολυμπιακός : Kόπηκε ο Ποπς Μενσά-Μπονσού!


Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων δεν ήταν καλά για τον Μενσά-Μπονσού, καθώς ο παίκτης έχει πρόβλημα στα γόνατα και ο Ολυμπιακός δεν θα ενεργοποιήσει την μεταξύ τους συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 31χρονου Βρετανού σέντερ, Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Γαλατασαράι. Οι Πειραιώτες συμφώνησαν μαζί του για διετές συμβόλαιο, αλλά υπήρχε όρος πως η συνεργασία τους θα ενεργοποιηθεί εφόσον ο παίκτης περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού ακολούθησε την διαδικασία των ιατρικών τεστ, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά. Ο Βρετανός σέντερ έχει πρόβλημα στα γόνατα και ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να ρισκάρει και να εμπιστευθεί έναν μπασκετμπολίστα που έχει "θέμα" με τα πόδια του. Οι ερυθρόλευκοι απογοητεύτηκαν από τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του παίκτη, καθώς είχαν σε εκτίμηση τις δυνατότητες του 31χρονου σέντερ και πόνταραν στις ικανότητες του ενόψει της νέας σεζόν. Ύστερα όμως από αυτή την εξέλιξη αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την συμφωνία τους με τον αθλητή.

Είναι οριστικό, λοιπόν, πως ο Ποπς Μενσά-Μπονσού δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες, πλέον, στρέφουν το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις "5αριών" ώστε να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για να ενισχύσουν την ερυθρόλευκη φροντ-λάιν. Έναν σέντερ που να διαθέτει αθλητικά προσόντα, παιχνίδι πάνω από την στεφάνη, έφεση στο μπλοκ και κυρίως αμυντικές ικανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου