Τελευταία Νέα

29/6/14

ΠΑΣ Γιάννινα : Tέλος οι Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα!

Σε ομάδα του εξωτερικού θα συνεχίσουν την καριέρα τους σύμφωνα με πληροφορίες από την Αλβανία οι δύο διεθνείς Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα αποτελώντας παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα που ανακοίνωσε επίσημα το διαζύγιο.
Οι Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα αποτελούν παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους δύο διεθνείς Αλβανούς να πρόκειται να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα του εξωτερικού σύμφωνα με πληροφορίες από την Αλβανία.
Μπορεί να μην έχει διευκρινιστεί αν θα πάνε πακέτο και στην επόμενη ομάδα τους ή όχι, αλλά αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν πως υπάρχει ενδιαφέρον από Κροατία και Ουκρανία. Τελικά ο Βίλα με δηλώσεις του στην αλβανική ιστοσελίδα panorama-sport.com επιβεβαίωσε πως η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του είναι η Ριέκα. Η τελευταία τερμάτισε πέρυσι δεύτερη στο πρωτάθλημα Κροατίας και θα παίξει στο Europa League της επόμενης σεζόν.
Συγκεκριμένα ο Λίλα είπε: 
"Είναι αλήθεια ότι είμαι κοντά στη Ριέκα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι μυστικό ότι έχω αρχική συμφωνία με τον κροατικό σύλλογο. Τα πάντα πρέπει αν επισημοποιηθούν και αυτό είναι το μόνο που απομένει. Είμαι επίσημα ελεύθερος, το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΣ Γιάννινα έληξε. Ο ελληνικός σύλλογος ήθελε να ανανεώσω υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο αλλά είχα πολύ καλύτερες προτάσεις και αποφάσισα να μην παραμείνω για Γιάννενα. Πέρασα τρία πολύ όμορφα χρόνια. Κατά 99% πιστεύω ότι θα ανακοινωθώ από τη Ριέκα την 1η Ιουλίου".
Ο Λίλα σ’ αυτή την τριετία είχε 76 συμμετοχές με 4 γκολ στο πρωτάθλημα, και 6 συμμετοχές με 1 γκολ στο κύπελλο ενώ ο Βίλα είχε 84 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 8 γκολ και 8 συμμετοχές με 1 γκολ στο κύπελλο. Μία εξέλιξη που ξάφνιασε αφού υπήρχε η εντύπωση ότι έχουνε συμβόλαια μέχρι το 2017.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση έγινε γνωστή μέσω της σελίδας του Άντι Λίλα στο facebook που στο περιεχόμενό της ανήγγειλε την από κοινού αποχώρησή του μαζί με τον Εμιλιάνο Βίλα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μια εξέλιξη που ήρθε μία μέρα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.
Συγκεκριμένα στον λογαριασμό του Λίλα στο facebook αναρτήθηκε το εξής κείμενο:
«ΕΓΩ Ο ΑΝΤΙ ΛΙΛΑ & Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΜΙΛΙΑΝΟ ΒΙΛΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ.
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ. ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΤΙ & Ο ΕΜΙΛΙΑΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ &ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ FORZA PAS..».
Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣ.
Λίγη ώρα αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε το διαζύγιο με τους δυο παίκτες με επίσημη ανακοίνωση η οποία ανέφερε:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την μη ανανέωση  της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αndi Lila και Emilian Vila.
Οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη  χωρίς τελικά να επέλθει συμφωνία ώστε  να προχωρήσουν, στην ανανέωση  της συνεργασίας τους (που λήγει στις 30-6-2014) με την ομάδα , για την νέα περίοδο,  εφόσον έχουν οικονομικές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, που είναι εξαιρετικά συμφέρουσες γι αυτούς και ο ομάδα μας δεν είναι δυνατόν να ανταγωνισθεί.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους  και  εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.
*Διευκρινίζεται ότι με τους δυο ποδοσφαιριστές υπήρχε μια καταρχήν προφορική συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας, αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί με την  υπογραφή συμβολαίων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου