Τελευταία Νέα

26/7/14

Παναιτωλικός - Πανιώνιος 2-0 (ΦΙΛΙΚΟ).


Επεισοδιακό ήταν το φιλικό του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο καθώς οι Αγρινιώτες φίλαθλοι ξέφυγαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, στην οποία η ομάδα τους νίκησε με 2-0.

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Καρπενήσι ο Πανιώνιος. Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα, προηγήθηκε στο 28' με γκολ του Άλβες και στο 69' έκανε δύο τα τέρματά του με τον Μήλιο. Κόρμπος και Καπέλ είχαν από ένα δοκάρι, ενώ για τους "κυανέρυθρους" δοκάρι είχε ο Γκίνη.
Ωστόσο, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η επίθεση των φιλάθλων του Παναιτωλικού στον Παύλο Μητρόπουλο. Ο 24χρονος δεν είχε φύγει με τον καλύτερο τρόπο από το Αγρίνιο, αλλά έκτοτε ουδέποτε προκάλεσε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του φιλικού αποδοκιμάστηκε έντονα, ενώ δεν ήταν και λίγα τα υβριστικά συνθήματα που άκουσε χωρίς να αντιδρά εκείνος μια και θα ήθελε να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό.
Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν έγινε αλλαγή. Οι οπαδοί του Παναιτωλικού εκτόξευσαν αντικείμενα εναντίον εκείνου και των ανθρώπων του Πανιωνίου. Για λίγο η κατάσταση ξέφυγε, αλλά τελικά με τη συμβολή των ψυχραιμότερων και κάποιων αστυνομικών επανήλθε η ηρεμία.
Από εκεί και πέρα, η αποστολή του Πανιωνίου λίγο μετά το φιλικό πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με τους παίκτες να έχουν ρεπό ως την Τετάρτη. Από την άλλη εκείνη του Παναιτωλικού θα παραμείνει στο Καρπενήσι για τέσσερις μέρες ακόμα.
Συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ (46΄ Στεφανάκος, 82΄ Κολοβούρης), Κουτρομάνος (79΄ Κούσας), Ρουμπουλάκου (46΄ Κωνσταντινόπουλος), Μαλεζάς(46΄ Εντζεγκέλε), Κούσας (69΄ Καλογέρης), Κόρμπος (62΄ Κέβιν), Γοδόι (69΄ Χαντάκιας), Μήλιος (46΄ Μπεχεράνο), Άλβες (62΄ Μήλιος), Μαρτίνες (60΄ Ζαρκάδας), Κάπελ (69΄ Κολοκοτρώνης).
Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Τασουλής (71΄ Ρόπας), Πάνος (69΄Μέξι), Χατζησαϊας, Παντίδος (84΄ Τόσκας), Μητρόπουλος (74΄ Γκέζος Μ.), Φουρλάνος (46΄ Γκίνη), Μπούζας (62΄ Ντάγκρας), Μασούρας (62΄ Πρέντι), Μπουμάλ (80΄ Βλάχος), Σταυροθανασόπουλος (62΄ Σμυρλής)
Η φωτογραφία είναι από το evrytaniasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου