Τελευταία Νέα

29/7/14

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τον Ουασίμ Μπούι!

Την απόκτηση του Ουασίμ Μπούι με τη μορφή του δανεισμού από τη Γιουβέντους ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκό. 
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Ουασίμ Μπούι με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει επίσημα την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τη Γιουβέντους για ένα χρόνο.
Πρόκειται για 21 μέσο οποίος ανήκει στη Γιουβέντους από τον Ιανουάριο του 2012.
Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Ζεεμπούργκια πριν μετακομίσει στον Άγιαξ σε ηλικία 15 ετών. Στον "Αίαντα" έμεινε για τρία χρόνια με τη μεγάλη κυρία να τον αποκτά πριν από περίπου δύο χρόνια έναντι 450.000 ευρώ.
Στην πρώτη ομάδα είχε μία μόνο συμμετοχή πριν δοθεί δανεικός στην Μπρέσια. Εκεί πήρε αρκετό χρόνο και μέτρησε 17 αγώνες και ένα γκολ. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε και πάλι δανεικός στο Αμβούργο χωρίς να παίξει σε πολλά παιχνίδια.
Αποτελεί μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Ολλανδίας μετρώντας συνολικά 30 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.
Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τις συστάσεις που τον συνοδεύουν πρόκειται για ένα μέσο οποίος είναι "box to box".
Διαθέτει καλή τεχνική κατάσταση και είναι αριστεροπόδαρος. Μάλιστα, ένα από τα θετικά του είναι οι καλές εκτελέσεις των στημένων φάσεων.
Εκείνο που φαίνεται ότι του λείπει είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και για αυτό το λόγο η Γιουβέντους θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό. 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ουασίμ Μπούι. Ο Ολλανδός μέσος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας τη νέα σεζόν, όντας δανεικός από την Γιουβέντους.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για ένα τόσο σημαντικό Σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, έχω λοιπόν μεγάλο κίνητρο και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν αλλά και να βελτιωθώ κι εγώ ακόμα περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπούι, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του".
Δείτε βίντεο με τον Ουασίμ Μπούι:
               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου