Τελευταία Νέα

7/8/14

Ολυμπιακός : Στην Ρετζίνα δανεικός ο Βασίλης Καραγκούνης!

Στην Ρετζίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Καραγκούνης, που παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.
Ο 20χρονος αμυντικός δεν συμμετείχε στην καλοκαιρινή προετοιμασία των "ερυθρολεύκων", καθώς ο Μίτσελ δεν τον είχε στα πλάνα του για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας παίκτης συμφώνησε με τη Ρετζίνα και μάλιστα συμμετείχε στην προπόνηση και στο γεύμα της νέας του ομάδας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "strettoweb.com".
Η Ρετζίνα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, καθώς υποβιβάστηκε από τη Serie B την περυσινή αγωνιστική χρονιά (2013/14).
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Καραγκούνης προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας, αν και η φυσική του θέση είναι αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα.
Ο Βασίλης Καραγκούνης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο, στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ουντινέζε, από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2012.

Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμα επίσημη συμμετοχή, ενώ την περυσινή σεζόν δόθηκε δανεικός στον Άρη, όπου έπαιξε σε 12 παιχνίδια της Super League και σε έναν αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας.
Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου