Τελευταία Νέα

27/8/14

Βέροια : Aνακοίνωσε τον Ραούλ Μπράβο!

Η Βέροια ανακοίνωσε μία σημαντική μεταγραφική προσθήκη εντάσσοντας στο δυναμικό της, τον Ισπανό αμυντικό, Ραούλ Μπράβο.
Παίκτης της Βέροιας είναι και επίσημα ο Ισπανός αμυντικός, Ραούλ Μπράβο, που είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ως ποδοσφαιριστής της "Βασίλισσας του Βορρά" (θα έχει το Νο2  στην πλάτη του), υποσχέθηκε σκληρή δουλειά.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:
"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου ποδοσφαιριστή Raul Bravo Sanfelix."
Οι δηλώσεις του Ραούλ Μπράβο:
"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Έρχομαι με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και θέλω με την εμπειρία μου και με πολύ σκληρή δουλειά να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την εμπιστοσύνη που μου έδειξε."
Το who is who του Ισπανού:
Ο Ραούλ Μπράβο γεννήθηκε στην επαρχία της Βαλένθια το 1981 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης. Από το 2001 έως το 2007, φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας των "μερένγκες" σημειώνοντας 4 τέρματα σε 77 εμφανίσεις, ενώ το 2003 είχε δοθεί δανεικός στη Λίντς. Το 2007 ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας, όπου και φόρεσε μέχρι το 2011 τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας 57 συμμετοχές.
Επιστροφή στην Ισπανία για τη Ράγιο Βαγεκάνο, ένα διάλειμμα στο Βέλγιο για τη Μπίρσχοτ, και επιστροφή εκ νέου στην Ιβηρική χερσόνησο για τη Κόρδοβα, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου