Τελευταία Νέα

24/9/14

1η Aγωνιστική 7ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : ΑΕΛ Καλλονής-Τύρναβος 1-1

Ο Τύρναβος "τσίμπησε" τον βαθμό της ισοπαλίας από την Καλλονή στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στην Καλλονή και τον Τύρναβο με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάθε δικαίωμα να είναι ευχαριστημένοι από το τελικό σκορ αν αναλογιστεί κανείς ότι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες.
Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν έτσι τους βαθμούς αλλά τις εντυπώσεις κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι που παρά την διαφορά κατηγορίας κόντραραν στα ίσια την ομάδα από την Μυτιλήνη.
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 19' με εύστοχο χτύπημα του Μανούσου ύστερα από ανατροπή πάνω στον Μίνγκα.
Ο Τύρναβος δεν πτοήθηκε και στο 43' έφερε το ματς στα ίσια όταν ο Μιλουτίνοβιτς με ωραία ενέργεια και πλασέ σκόραρε για τους φιλοξενούμενους.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και άλλο και το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η κόκκινη που αντίκρισε στο 74' ο Στεργιανός και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.
Η Καλλονή όμως δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και έτσι το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΑΛΛΟΝΗ: Άλεκσις, Τσαμπούρης, Πιπίνης,  Μπαρέρα, Αντέγιο, Στεφάνοβιτς, Βλαστέλλης (46' Κύπρου), Χωριανόπουλος, Καμαρά (67' Αγρίτης), Μίνγκας (70' Μπουρούς), Μανούσος.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτης, Χαλούλος (72' Ζυγκερίδης), Πεχλιβανόπουλος, Ντατίδης, Σαμαράς, Σουλφερίνο (79' Ιβανίδης), Μιλουτίνοβιτς, Καραμανλής, Τσούκαλος (85' Μπράνκοβιτς), Στριανός, Μούσα.
7ος όμιλος
1) Αστέρας Τρίπολης 3 (4-1)

2) Καλλονή 1 (1-1)

3 Τύρναβος 1 (1-1)

4) Αιγινιακός 0 (1-4)

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου