Τελευταία Νέα

24/9/14

1η Aγωνιστική 3ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Skoda Ξάνθη-Νίκη Βόλου 1-0

Ράνος
Η Skoda Ξάνθη επικράτησε με 1-0 της Νίκης Βόλου στην έδρα της με τον γκολ που πέτυχε στο 82' ο Ράνος.
Σε ένα παιχνίδι με άρωμα Super League η SKODA Ξάνθης επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου χάρη σε γκολ του Ράνου στο 82' και πήρε τους τρεις βαθμούς. Σε αντίθεση η ομάδα του Βόλου γνώρισε μια ακόμα ήττα αυτή τη φορά για το Κύπελλο και ξεκίνησε και στην συγκεκριμένη διοργάνωση με το αριστερό.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρια. Το πρώτο στο 18' με σουτ του Ράνου και το δεύτερο στο 24' με το σουτ του Σολτάνι.
Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος αλλά ήρθε ένα γκολ του Αντώνη Ράνου στο 82' μετά από σέντρα του Μπέρτου για να δώσει την νίκη στην ομάδα της Ξάνθης και τους πρώτους της τρεις βαθμούς στον θεσμό.
Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουν αλλά το πλασέ του Γιαννιτσάνη στο 89' απέκρουσε σωτήρια ο Ζαρόπουλος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Λισγάρας, Ομπόντο (69' Καπετάνος), Βασιλακάκης, παπαστεριανός (46' Κλέιτον), Ρούντι (54' Λουσέρο), Σολτάνι, Ράνος.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταΐρης, Αργυρίου, Τσουκάνης, Ίβενς (87' Γιαννιτσάνης), Αργύρης, Καρασαλίδης, Λάουξ, Κοτσαρίδης, Νικλητσιώτης (73' Σταμπολζίεφ), Ροτζέριο, Τζιώρας (64' Σκούρτης).
3ος Όμιλος:
1) SKODA Ξάνθη 3 (1-0)

2) Ζάκυνθος 1 (1-1)

3) ΟΦΗ 1 (1-1)

4) Νίκη Βόλου 0 (0-1)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου