Τελευταία Νέα

24/9/14

1η Aγωνιστική 5ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Πανθρακικός - ΑΕΚ 0-0

Ισόπαλος χωρίς σκορ έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον Πανθρακικό και την ΑΕΚ στην Κομοτηνή, για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παρά το περίεργο της ώρας και της μέρας (16:30 Τετάρτης), ο κόσμος στην Κομοτηνή τίμησε με την παρουσία του το πρώτο ματς του Πανθρακικού για το Κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ η οποία «συνοδευόταν» από περίπου 1000 οπαδούς της.
Σε ένα κατάμεστο και ηλιόλουστο γήπεδο λοιπόν, η ΑΕΚ ξεκίνησε με την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα, με τους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα να βγάζουν ένταση και πάθος από την πρώτη... πάσα.
Έχοντας την κατοχή ο δικέφαλος, η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 23' με τον Πεταυράκη από τα αριστερά να βγάζει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο ερχόμενος Πλατέλλας με κεφαλιά ψαράκι να στέλνει την μπάλα στην κλειστεί γωνία του Αθανασιάδη ο οποίος με τις γροθιές του έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 27' ο Μάνταλος με σουτ έξω από την περιοχή μετά από δικό του κλέψιμο, έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του γκολκίπερ του Πανθρακικού.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με την Ένωση να έχει κατοχή μπάλας και να φτάνει μέχρι και το 63%, παρόλα αυτά δεν έγινα σημαντικές φάσεις με τον ρυθμό να πέφτει προς το τέλος του 45λεπτου.
Το ημίχρονο έκλεισε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου στις καθυστερήσεις, από πλάγια θέση, με τον διεθνή άσο να θέλει να πιάσει στον ύπνο τον Αθανασιάδη, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας των γηπεδούχων κάνοντας ένα βήμα πίσω, έδιωξε θεαματικά σε κόρνερ.

Ισορροπία σε όλα

Στην επανάληψη η εικόνα ναι μεν άλλαξε όσον αφορά την κατοχή, με τον Πανθρακικό να ισορροπεί το ματς, αλλά από φάσεις δεν έγινε τίποτα το ιδιαίτερο.
Ο Άκης Μάντζιος προσπάθησε να πάρει το παιχνίδι, βάζοντας στο 57' τους Ιγκόρ και Κάσες, ενώ από την πλευρά του ο Δέλλας θέλησε να ανανεώσει την επίθεση του με τον Ντακόλ στην θέση του Αραβίδη.
Ένας από τους λόγους που το παιχνίδι της ΑΕΚ έπεσε πολύ σε ρυθμό ήταν και η εσωτερική αλλαγή του Μπαρμπόζα με τον Πλατέλλα, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να «εξαφανιστεί» στο δεύτερο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μόλις μια σοβαρή φάση, αυτή του τελευταίου λεπτού από τον Ιγκόρ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Έτσι λοιπόν ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Πανθρακικός (Μάντζιος): Αθανασιάδη, Παπαγεωργίου, Τσουμάνη, Σερφά, Εμπόου, Λαδάκη, Μεχία, Μπαϊκαρά. Τζάνη (Κάσες 57'), Αράμπα (Ιγκόρ 57'), Ντιγκινί.
ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Ανάκογλου (Ρόβας 90'+), Κορδέρο, Μάνταλος, Πλατέλλας (Ντούνης Μ. 86'), Μπαρμπόζα, Αραβίδης (Ντακόλ 72').
Κάρτες: Λαδάκης 28', Μεχία 59', Κάσες 79' / Ανάκογλου 31', Αραβίδης 68'.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου :
Ατρόμητος      3

ΑΕΚ                1

Πανθρακικός    1

Ηρακλής Ψαχ.  0

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου