Τελευταία Νέα

29/9/14

Παίζει στην Α1 ο Πανιώνιος!


Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί κανονικά στην Basket League ΟΠΑΠ. Η ΕΕΑ επανεξέτασε τον φάκελο, ανακοινώνοντας στη συνέχεια την χορήγηση του πιστοποιητικού στους "κυανέρυθρους".
Με ψήφους 4-3 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αρχικά αποφάσισε να επανεξετάσει τον φάκελο του Πανιωνίου και στη συνέχεια να χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 στους "κυανέρυθρους".
Με τον Πανιώνιο στη γραμμή της εκκίνησης θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1, καθώς οι "κυανέρυθροι" απέκτησαν το πολυπόθητο πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά αρχικά αποφάσισε να επανεξετάσει τον φάκελο των Νεοσμυρνιωτών και στη συνέχεια ανακοίνωσε τη χορήγηση πιστοποιητικού στους "κυανέρυθρους".
Από νωρίς το πρωί στα γραφεία της ΕΕΑ ήταν παρόντες ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, ο οποίος προσκόμισε την εγγυητική επιστολή που έλειπε από τον "κυανέρυθρο" φάκελο, ενώ από την πλευρά της Καβάλα το παρών έδωσαν ο πρόεδρος, Κώστας Παπακωνσταντίνου αλλά και οι δικηγόροι Βασίλης Καπερνάρος και Τάκης Μπαλτάκος. Οι εκπρόσωποι της Μακεδονικής ομάδας κατέθεσαν φάκελο για τη συμμετοχή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.
Πρώτος την πόρτα των γραφείων της ΕΕΑ πέρασε ο Ηλίας Λιανός, ο οποίος προσπάθησε να μεταπείσει τα μέλη της επιτροπής προκειμένου να επανεξετάσουν τον "κυανέρυθρο" φάκελο. Έπειτα από μία ώρα ο ισχυρός άντρας του Πανιωνίου αποχώρησε με τους εκπροσώπους της Καβάλας να καταθέτουν φάκελο και να ζητούν από την επιτροπή να συμμετάσχουν στην Α1 παίρνοντας την θέση του Πανιωνίου. Τελικά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αρχικά με ψήφους 4-3 αποφάσισε να επανεξετάσει τον φάκελο του Πανιωνίου και στη συνέχεια "άναψε" το πράσινο φως για τη συμμετοχή του "Ιστορικού" στη φετινή Basket League.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία χορηγεί πιστοποιητικό συμμετοχής στην Basket League ΟΠΑΠ της σεζον 2014-15 στην ΚΑΕ Πανιώνιος:
"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/99.
Α) ΠΑΕ Super League
H Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.
Β) ΠΑΕ Football League
H Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:
– ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
– ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
– ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
– ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ
– ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ
Γ) ΤΑΠ Α1 Ανδρών
H Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στα κάτωθι ΤΑΠ:
– ΤΑΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
– ΤΑΠ ΟΣΦΠ
– ΤΑΠ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ
– ΤΑΠ ΛΑΜΙΑ
– ΤΑΠ ΠΑΟ
– ΤΑΠ ΑΕΚ
– ΤΑΠ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
– ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
– ΤΑΠ ΠΑΟΚ
– ΤΑΠ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ
Στα ΤΑΠ ΜΕΝΤ και ΑΡΗΣ χορηγείται προθεσμία έως και τις 03.10.11.
2. Κατάθεση φακέλου από την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Η Επιτροπή ανακαλεί, κατά πλειοψηφία, την από 22.09.2014 απόφασή της και χορηγεί, κατόπιν εξέτασης του φακέλου, πιστοποιητικό στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για την Τετάρτη 08.10.2014 και ώρα 12:00 μ.μ.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου