Τελευταία Νέα

29/9/14

Εργοτέλης - Επισκοπή 2-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-0 της Επισκοπής με τον Παύλο Δερμιτζάκη να χρησιμοποιεί παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής.
Μια μέρα μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και την ισοπαλία στο ματς με τους Αγρινιώτες ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε κανονίσει την διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα με την Επισκοπή με σκοπό να παίξουν οι παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για κάποιους ποδοσφαιριστές που επανέρχονται από τραυματισμό.
Ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-0 της Επισκοπής με δυο γκολ του Κούρεζ στο 20' και στο 50'.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
"Ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 της Επισκοπής στο Ηράκλειο σε φιλικό ματς προετοιμασίας και αποφόρτισης μετά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.


Παρά τον δυνατό άνεμο, ο «κιτρινόμαυροι» δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.
Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με γκολ του Κούρεζ στο 20’ με ατομική ενέργεια και σουτ στο και στο 50’ με πλασέ, ύστερα από μπαλιά του Μπαμ Μπαμ.
Στο 43’, ο Παμλίδης είχε δοκάρι σε κεφαλιά.ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:
 Καβουσάκης, Ρέντζας (83’ Φουκαράκης), Παντελάκης, Σαϊνάτι, Πίτσος, Στράους, Μπουρσέλης (83’ Γεωργαντόπουλος), Κούρεζ (83’ Στογιάνοβιτς), Μπαμ Μπαμ, Παμλίδης, Λεονάρντο (68’ Γενιτσαρίδης).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Κελαϊδής, Τζανάκης (46’ Μανουσάκης), Λάμπρος (46’ Λιονάκης), Βουρβαχάκης (46’ Μποτονάκης), Παπαδήμας (78’ Σουλεϊμάν), Πυθαρούλης (65’ Τριχάκης), Βιγιαφάνε (46’ Βιτώρος), Πετράκος (46’ Δελήμπασης), Ράντοβιτς (78’ Σπανός), Δουμάνης (69’ Φοβάκης), Νικόλτσης (46’ Βελονάκης).
*Από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή, ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε μόνο τους Λεονάρντο και Πίτσο, οι οποίοι είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τους Αγρινιώτες. Όσοι ήταν βασικοί στον αγώνα της Κυριακής, όπως και ο Σάββας Γκέντσογλου, έκαναν αποθεραπεία.
Οι Χαντί και Καζναφέρης ακολούθησαν ατομικό σε αυξημένους ρυθμούς, ενώ οι Άλαν και Φίντελεφ έκαναν θεραπεία.
Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 17:00".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου