Τελευταία Νέα

27/9/14

5η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Μουνάφο Μενδρινός
Κακό παιχνίδι στα Χανιά ανάμεσα σε Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν ένα τραγικό λάθος του Μπανανά στο 87ο λεπτό και νίκησαν με 1-0.
To παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετό ρυθμό από τους γηπεδούχους ο οποίος, όμως, "έσβησε" μετά από 20 λεπτά αγώνα. Έτσι το ένα λάθος άρχισε να διαδέχεται το άλλο με αποτέλεσμα να δούμε ένα μέτριο προς κακό ματς.
Πάντως φάσεις είχαμε και αν δεν ήταν ο Κοσίτσκι σε καλή μέρα, ο Πλατανιάς ίσως και να σκόραρε πρώτος. Αυτό δεν έγινε, έγινε όμως το λάθος από τον Μπανανά και ο Αστέρας πήρε μία σημαντική νίκη στα Χανιά. 

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Δ.Γ.Π.

Διαιτητής:  Αθανάσιος Γιάχος.

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης, Χασάν Κούλα.

Συνθέσεις:

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Νέπλιακ, Μαχαμάτ, Τετέ (Φιγκέιρα 87'), Μενδρινός, Τσουράκης, Τζίλβαν (Μινούνοβιτς 67'), Τόρες. (Ναζλίδης 78').

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Γκοιάν, Παντελιάδης, Τιέ Μπε (Κουρμπέλης 71'), Ουσέρο (Γιαννιώτας 66'), Μουνάφο, Ρόλε (Μπαράλες 83'), Μάσα, Πάρα.
Γκολ: Μπαράλες (σουτ 87').

Κάρτες: Ουσέρο (κίτρινη 17'), Μενδρινός (κίτρινη 17'), Παντελιάδης (κίτρινη 30'), Τζίλβαν (κίτρινη 41'), Μπανανά (κίτρινη 80').

Ανασκόπηση αγώνα:
Αρκετά διαβασμένοι οι παίκτες του Πλατανιά στο παιχνίδι, "χτύπησαν" στα σημεία που πονάει ο Αστέρας Τρίπολης. Δηλαδή στο δεξί άκρο της άμυνας και στο κέντρο. Έτσι οι περισσότερες φάσεις ήρθαν από εκείνο το σημείο.
Βέβαια ο Αστέρας είχε τεράστια χαμένη ευκαιρία με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, την οποία "κλώτσησε" ο Μάσα. Ας τα δούμε αναλυτικά:
Στο 15ο λεπτό ο Μενδρινός από καλό σημείο σούταρε με τον Κοσίτσκι (μετά από μπέρδεμα) να μαζεύει. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τζιλβάν εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Ιτουά σούταρε, όμως ο γκολκίπερ του Αστέρα έδιωξε με δυσκολία.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και τα λάθη ήταν αρκετά, οπότε έπρεπε να φτάσουμε στο 38' για να δούμε φάση της προκοπής. Γύρισμα από τα αριστερά, ο Τόρες σούταρε, ο Κοσίτσκι έδιωξε και ο Τσουράκης ολομόναχος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.
Το ημίχρονο έκλεισε με τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Πάρα έβγαλε μόνο τον Μάσα με τον Ολιμπά, όμως το πλασέ (κάτι σαν σουτ) του Αργεντινού έφυγε απογοητευτικά άουτ.
Ροντέο.
Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο Αστέρας ανέβηκε μέτρα και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 49'. Ο Πάρα με ατομική ενέργεια έκανε ένα καλό σουτ, με τον Ολιμπά να μαζεύει με δεύτερη προσπάθεια. Στο 61ο λεπτό ήρθε η απάντηση για τον Πλατανιά με ένα σουτ του Μενδρινού το οποίο όμως δεν είχε τύχη.
Οι Αρκάδες πάντως έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 63ο λεπτό. Ο Κοσίτσκι δεν υπολόγισε σωστά, ο Πάρα του έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στον Τιέ Μπε, το σουτ του όμως (σε κενή εστία από απόσταση) πέρασε άουτ.
Γκάφα και γκολ.
Ο Χερόνιμο Μπαράλες μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο και σκόραρε! Η μπάλα στον Μπανανά που έκανε το λάθος, ο Πάρα έκλεψε και γύρισε στον Μπαράλες που ερχόταν και αυτός με ψύχραιμο σουτ άνοιξε το σκορ στο 87ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου