Τελευταία Νέα

29/9/14

Άρης : Ανακοίνωσε τον Ηλία Προβατίδη!

Ο Άρης προχώρησε στην απόκτηση του Ηλία Προβατίδη με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να έχει μία ακόμη λύση στην μεσαία του γραμμή.
Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει μία ακόμη λύση στην μεσαία γραμμή μετά την απόκτηση του Ηλία Προβατίδη.
Η ανακοίνωση:
«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Ηλία Προβατίδη».
Ο 31χρονος μέσος (καλύπτει την αριστερή πλευρά), που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, γεννήθηκε στις 30/07/1983 στην Κατερίνη, έχει ύψος 1,75 και βάρος 68 κιλά.
Επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν οι Πιερικός, Εθνικός Κατερίνης, Πλατανιάς Χανίων, Α.Ε.Π. Ηρακλής, Παναχαϊκή.
Τις δύο προηγούμενες σεζόν (2012-2013 και 2013-2014) είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 25 συμμετοχές και 2 γκολ.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη έχει διατελέσει διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Παίδων (U-17) και των Νέων (U-19).
Ο Προβατίδης στις πρώτες του δηλώσεις στο www.arisfc.gr τόνισε: 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια του Άρη. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση όσο και τον προπονητή της ομάδας που μου εμπιστεύτηκαν μια θέση στο ρόστερ. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η νέα μου ομάδα τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου