Τελευταία Νέα

24/9/14

Κοροίβoς Αμαλιάδας : Aνακοίνωσε τον Φεντόρ Ντμιτρίεφ!

Σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχωράει ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ο οποίος ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Ρώσο πάουερ φόργουορντ, Φεντόρ Ντμιτρίεφ που έχει παραστάσεις κι από την Euroleague.
Μπορεί σε λίγο να ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Κοροίβου, όμως οι νεοφώτιστοι στην Α1 φύλαγαν το... καλύτερο για το τέλος. Η ομάδα της Αμαλιάδας ήρθε σε συμφωνία με τον δυναμικό πάουερ φόργουορντ, Φεντόρ Ντμιτρίεφ (29χρ., 2.03μ.), ο οποίο προέρχεται από την Σπαρτάκ Αγία Πετρούπολης. Ο Ρώσος αθλητής ήταν διεθνής με την εθνική της χώρας του στο Ευρωμπάσκετ του 2009, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Euroleague με την φανέλα της Χίμκι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ηλείων αναφέρει:
"Η ΚΑΕ Κόροιβος γιγαντώνεται διαρκώς και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον σπουδαίο Ρώσο αθλητή, Φεντόρ Ντμιτρίεφ! Κίνηση που δυναμώνει αφάνταστα την φροντ λάιν του Χάρη Μαρκόπουλου, καθώς ο χαρισματικός σέντερ έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο Eurocup.
Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2002 από την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και το 2004 κατέκτησε το ρωσικό κύπελλο με την φανέλα της Ουράλ Γκρέιτ. Το 2008 είχε εξαιρετική παρουσία με την Τριούμφ, κι έτσι έκανε το μεγάλο άλμα για την Χίμκι, η οποία μετά από έναν χρόνο τον παραχώρησε δανεικό στην Κράσνιε Κρίλια. Το 2011 μετακόμισε στην Πρόκομ, βγάζοντας μάτια στο πολωνικό πρωτάθλημα, πέρυσι άφησε το στίγμα του με την φανέλα της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και πλέον ετοιμάζεται για τη μετακόμισή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κοροίβου.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ρωσίας, συμμετέχοντας μάλιστα στο Ευρωμπάσκετ του 2009. Διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, έχοντας πολλούς τρόπους για να βάζει τη μπάλα στο καλάθι, ενώ διαθέτει και εξαιρετική σωματοδομή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου