Τελευταία Νέα

23/9/14

Tο πρόγραμμα των προκριματικών για τους ομίλους της Ευρωλίγκας!

                                    Για μια θέση στον… ήλιο

Οκτώ ομάδες διεκδικούν την τελευταία θέση στους ομίλους της Ευρωλίγκας στα προκριματικά που φιλοξενούνται από σήμερα μέχρι την Παρασκευή στην Οστάνδη.

Σε ένα τετραήμερο-«φωτιά» θα αναδειχθεί η 24η και τελευταία ομάδα των ομίλων της Ευρωλίγκας. Τα προκριματικά αρχίζουν σήμερα στην Οστάνδη με οκτώ ομάδες να διεκδικούν την παρουσία στη διοργάνωση και τη νικήτρια να μπαίνει στον όμιλο με Ρεάλ Μαδρίτης, Αναντολού Εφές, Ζαλγκίρις Κάουνας, Νίζνι και Σάσαρι. 

Φαβορί θεωρείται η «ελληνική» Ούνιξ. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και των Νίκου Ζήση και Κώστα Καϊμακόγλου, ενισχυμένη με Λάνγκφορντ, Τζέρελς, Σανικίντζε, Γουάιτ και Φίσερ, αντιμετωπίζει τη Ζιέλονα Γκόρα την Τετάρτη. 

Την ίδια μέρα, η Χάποελ Ιερουσαλήμ των γνωστών στο ελληνικό κοινό Γιοτάμ Χαλπερίν, Ντέργουιν Κίτσεν και Μπρέισι Ράιτ, μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ κόντρα στη Μακάμπι, αναμετράται με τη Νίμπουρκ. Σήμερα η οικοδέσποινα Οστάνδη παίζει με τη Βιλερμπάν και η Ρίγα αντιμετωπίζει την άλλη γαλλική ομάδα της διαδικασίας, Στρασμπούρ. 

Οι επτά ομάδες που θα μείνουν με τη… γλύκα, θα μεταφερθούν στο Eurocup. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Τρίτη (23/09) 
(1) Ρίγα (Λετονία)-Στρασμπούρ (Γαλλία) 19:00 
(2) Βιλερμπάν (Γαλλία)-Οστάνδη (Βέλγιο) 21:45 


Τετάρτη (24/09) 
(3) Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ)-Νίμπουρκ (Τσεχία) 19:00 
(4) Ούνιξ Καζάν (Ρωσία)-Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία) 21:45 

Πέμπτη (25/09) 
(5) Νικητής 1-Νικητής 2 19:00 
(6) Νικητής 3-Νικητής 4 21:45 

Παρασκευή (26/09) 
Νικητής 5-Νικητής 6 21:00 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου