Τελευταία Νέα

29/10/14

2η Aγωνιστική 4ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Λεβαδειακός - Πλατανιάς 2-0

Έβαλε… φωτιά ο Λεβαδειακός!
Μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Πανιωνίου με 1-0, ο ανεβασμένος Λεβαδειακός τα κατάφερε και στο Κύπελλο, επικρατώντας 2-0 του Πλατανιά.
'Ηταν να μη γίνει η αρχή για το Λεβαδειακό. Μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα (1-0 τον Πανιώνιο), οι Βοιωτοί πέτυχαν κάτι ανάλογο και στον θεσμό του Κυπέλλου, με "θύμα" τον Πλατανιά.
Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να κάμψει την αντίσταση του Πλατανιά με 2-0, να φτάσει τους τέσσερις πόντους σε δυο ματς και να ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Ηρακλή, την ώρα που οι Χανιώτες έχουν έναν πόντο λιγότερο.
Βέβαια, για να μπουν οι "βάσεις" νίκης, χρειάστηκε το αυτογκόλ του Ιτούα στο 19', ενώ οκτώ λεπτά μετά ο Μπορνταγκαράι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 για τους Βοιωτούς, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί, ουδέποτε ενόχλησαν σοβαρά τους γηπεδούχους, που έφτασαν σε ένα άνετο και δίκαιο τρίποντο, που αποδεικνύει ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Πίντερ (46’ Σάντσες), Κώτσιος, Μαχαίρας, Ζίτο, Γκόμεζ, Μιλοσαβλιεφ, Κονέ, Μπορνταγκαράι (84’ Ορτέγκα), Γιακουμάκης (64’ Οτέλο).
Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Ζουμπουλάκης, Μπανανά, Ιτούα (68’ Δημήτρης), Ζαραδούκας, Μενδρινός (75’ Αγκιλέρα), Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης (44’ Μπεριάν), Τόρες, Φιγκέιρα.

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου