Τελευταία Νέα

30/10/14

2η Aγωνιστική 6ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Ερμιονίδα - Απόλλων Σμύρνης 0-1

                                        
Ο Απόλλωνας Σμύρνης κατάφερε με το γκολ του Βάντερσον στο 87', να κάμψει την αντίσταση της γηπεδούχου Ερμιονίδας με 1-0, και να του αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας, στην τελευταία αγωνιστική, για την πρόκριση.
Με το Βάντερσον να είναι ο από μηχανής... θεός, ο Απόλλωνας Σμύρνης κατάφερε να αποδράσει από το Κρανίδι, επικρατώντας της Ερμιονίδας με 1-0, και μπορώντας να ορίσει ο ίδιος τη μοίρα του, όσον αφορά την υπόθεση, πρόκριση.
Η Ερμιονίδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε δύο δοκάρια, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της και το πλήρωσε, καθώς ο Βάντερσον στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ερμιονίδα και Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησαν υποτονικά την αναμέτρηση του 6ου ομίλου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και φτάνουν στην πρώτη καλή στιγμή τόσο δικής τους, όσο και της αναμέτρησης, 17 λεπτά μετά την έναρξή της, με τον Ενρίκο.
Η Ερμιονίδα θα απαντήσει στο σουτ του Ενρίκο, όταν την κεφαλιά του Όμο θα απομακρύνει σε κόρνερ, ο Πίτκας. Και όμως αυτό αποτέλεσε προειδοποίηση, γιατί η γηπεδούχος ομάδας απείλησε ξανά, ακόμη πιο έντονα στο 32', πάλι με κεφαλιά, αυτή τη φορά του Καραδέμητρου, που όμως θα βρει στο δοκάρι.
Πέντε λεπτά αργότερα, το δοκάρι θα αποτελέσει πάλι εμπόδιο απροσπέλαστο στον Καραδέμητρο, στη δεύτερη ουσιαστικά χαμένα φάση της Ερμιονίδας.
Στο 65' ο Κυριάκος προσπάθησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να νικήσει τον Πουρή, ωστόσο ούτε αυτή η προσπάθεια, καρποφόρησε.
Η πορεία του ρυθμού ακολούθως ήταν πτωτική, μέχρι και το 87' όταν ο Απόλλωνας Σμύρνης κατάφερε  με τον Βάντερσον να ανοίξει το σκορ και να αλλάξει την οικονομία παιχνιδιού, που έμοιαζε να είναι καταδικασμένο στην ισοπαλία.

Συνθέσεις:

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πουρής, Μουσταφίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Ιασωνίδης, Όμο (70' Κιοσές), Ταπέ, Βλαχοδήμος (75' Σακόν), Καραδέμητρος (58' Συμελίδης), Ζβόγιτς, Παβίσεβιτς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Πίτκας, Κυριάκος, Καρακώστας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Φουκαράς, Βασιλαντωνόπουλος (46' Βάντερσον), Ενρίκο (69' Ηρακλής), Αλίπιο (58' Ανγκούλο), Κυβελίδης.

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου