Τελευταία Νέα

28/10/14

2η Aγωνιστική 7ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Τύρναβος-Αιγινιακός 2-1

Τύρναβος

Ο Τύρναβος επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης του Κυπέλλου. Ο Ότα τα γκολ των νικητών, είχε μειώσει προσωρινά ο Δεμηρτζόγλου.

Στο πρωτάθλημα μπορεί να μην τα καταφέρνει τόσο καλά, στο Κύπελλο, ωστόσο, ο Τύρναβος τα πηγαίνει εξαιρετικά. Μετά το 1-1 στη Λέσβο απέναντι στην Καλλονή, οι Θεσσαλοί νίκησαν με 2-1 στο Αλκαζάρ τον Αιγινιακό και έφτασαν τους 4 βαθμούς στον όμιλο.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45' με ένα καταπληκτικό σουτ του Ότα, ύστερα από σέντρα του Σκαθαρούδη, με την ομάδα της βόρειας Πιερίας να ισοφαρίζει στο 58' με καρφωτή κεφαλιά του Δεμηρτζόγλου. Στο 72' ήταν και πάλι ο Ότα που με τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μένκα και έγραψε το 2-1.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης):  Πρίφτης, Σιάτρας, Καραμανλής, Χαλούλος, Μπράνκοβιτς, Παληγεώργος (61' Στεργιανός), Ντατίδης, Γεωργίου, Σκαθαρούδης (66' Μιλουτίνοβιτς), Οτα  (78' Σαμαράς), Σολφερίνο.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Μένκα, Αραμπατζής, Μπάρος, Τέλλος, Γεωργίου, Ζούρκος, Φαμπίνιο (89' Καζάκης), Δεμηρτζόγλου (71' K. Aχαλινόπουλος), Πέντα, Πόποβιτς (71' Ναουμτσέφσκι), Μπλάζεκ.

                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου