Τελευταία Νέα

26/10/14

8η Aγωνιστική Super League : Κέρκυρα - Πλατανιάς 1-2

Κέρκυρα-Πλατανιάς 1-2

Ο Πλατανιάς πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 2-1 την Κέρκυρα εκτός έδρας.

H ομάδα των Χανίων πήρε πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον ίδιο στόχο.
Το σκορ άνοιξε ο Ναζλίδης με πέναλτι στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν λίγα λεπτά αργότερα. Την ώρα που η Κέρκυρα πίεζε για την ανατροπή, ο Αγκιλέρα έκανε το 2-1 για τους Κρητικούς, ένα αποτέλεσμα που κράτησαν μέχρι το τέλος.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: ΕΑΚ.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας).

Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Μαγιάννης (Άρτας).

Συνθέσεις:

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέκτους, Κανακούδης, Βενέτης, Σαμπάτ, Γκόμες, Μαραγκός, Ανδρεόπουλος (Ρόχας 62'), Ζορμπάς (Κόντος 71'), Ομπράντοβιτς (Καίκούτ 71'), Χαβίτο, Μαρκόφσκι.

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί (Αποστολόπουλος 30'), Ιτουά, Μπανανά, Δημήτρης, Ζαραδούκας (Μενδρινός 79'), Μαχαμάτ, Αγκιλέρα, Ζιλβάν, Τσουράκης, Ναζλίδης (Τετέ 72').

Γκολ: Μαρκόφσκι (σουτ 26') -- Ναζλίδης (πέναλτι 17'), Αγκιλέρα (σουτ 58').

Κάρτες: Ναζλίδης (κίτρινη 13'), Αγκιλέρα (κίτρινη 22'), Ζαραδούκας (κίτρινη 43'), Μαραγκός (κίτρινη 45'), Γκόμες (κίτρινη 90').

Ανασκόπηση αγώνα:
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Η Κέρκυρα ήταν εκείνη, ωστόσο, που έχασε δυο καλές φάσεις με αντίστοιχα σουτ του Ομπράντοβιτς.
Μία ανόητη ενέργεια του Σαμπάτ στο 16ο λεπτό όμως έφερε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι. Ο Ζιλβάν πήρε μία κεφαλιά, μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Σαμπάτ είχε ψηλά το χέρι και ο διαιτητής σωστά έδωσε το πέναλτι, με το οποίο ο Ναζλίδης άνοιξε το σκορ στο 17'.
Η απάντηση ήρθε σχετικά γρήγορα από τους γηπεδούχους. Ο Γκόμες ανέβηκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Μαρκόφσκι με σουτ πάνω στην κίνηση νίκησε τον Ολιμπά στο 26ο λεπτό κάνοντας το 1-1.
Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους. Ο Μαρκόφσκι πάτησε ωραία στον Ομπράντοβιτς μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ του δεύτερου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Παραλίγο γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία απίθανη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Ζορμπάς έκανε μία σέντρα στον Χαβίτο μέσα στην περιοχή, ο δεύτερος ελίχθηκε σωστά και έκανε το πλασέ, με τον Μπανανά να διώχνει πάνω στην γραμμή. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τον Τσουράκη, όμως το σουτ του πέρασε για λίγο άουτ.
Τρελός ρυθμός και ξανά προβάδισμα.
Στη συνέχεια η Κέρκυρα πίεσε και έφτασε μία ακόμα φορά κοντά στο γκολ με τον Ζορμπά στο 54ο λεπτό. Το σουτ του βέβαια αν και σε καλή θέση στο πίσω δοκάρι, πέρασε άουτ. Ο Πλατανιάς πάγωσε στους γηπεδούχους στο 58ο λεπτό, όταν και πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ.
Ο Ζαραδούκας γύρισε τι μπάλα από τα αριστερά, ο Τσουράκης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε δεξιά στον Αποστολόπουλο που έκανε το γέμισμα και ο Αγκιλέρα με ένα περίεργο σουτ νίκησε τον Σέκτους στο 58ο λεπτό κάνοντας το 1-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου